טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 28.5 שוקלת 90 ק"ג 1.65(כחצי שנה לאחר לידה שנייה). לאחר הלידה אושפזתי כשלושה שבועות בטיפול נמרץ בשל תסמונת ג'יליאן ברה. לאחר חודשיים של פיזיותרפיה וקבלת טיפול רפואי חזרתי לעצמי (מבחינת כל התפקודים היומיומיים). כאשר חזרתי לביתי ניסיתי להתחיל בדיאטה ע"מ להוריד ממשקלי (רוצה להוריד כ-20 ק"ג). אני כבר מתוסכלת מרב הדיאטות שאני עושה- מחזיקות שבוע...אני נשברת...נכנסת להתקפת אוכל ומפצה על האוכל שמנעתי מעצמי (עוגיות, עוגות, פחמימות רבות וכו')- הדבר משפיע רבות על מצב רוחי, איני יודעת מה לעשות...אני באמת מתוסכלת...מניסיוני אני אדם שאוהב לעשות דיאטה "לבד" ולא במסגרת קבוצה. אני זקוקה לעזרתכם בדחיפות.... כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום? כמה מים לשתות? חשוב לציין שיש לי נטייה להשמנה ואני עולה מהר במשקל (5 ק"ג בשבועיים אם אני לא שומרת..) מצפה לתשובה בהקדם...תודה ויום מקסים.
ממני מתוסכלת מאוכל ודיאטותתתתתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי הילה, את מתכננת "לרוץ למרחקים" (ירידה של 20 ק"ג) וזה קשה מאוד לעשות את זה "לבד". מרבית האנשים צריכים תמיכה מהסביבה - לא חובה קבוצה. זה יכול להיות דיאטנית אישית / מאמן כושר וכמובן חברים / משפחה. אני מציעה לך כן לפנות לייעוץ מקצועי משום שיש חשיבות להתאמה של דיאטה נכונה. כזו שלא תוביל אותך לשבירה כל כך מהירה ותוך כדי כך גם תקנה לך הרגלים חדשים. לדעתי הדיאטה שלך צריכה להכיל לא פחות מ-1700 קק"ל בשילוב של פעילות גופנית. אם את רוצה לעשות זאת בצורה יותר מדויקת ומקצועית, בדקי את ההוצאה הקלורית שלך אצל דיאטנים שעושים זאת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד