מתוסכלת מדיאטותתתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת מדיאטותתתתת
    הילה
    11/01/2011

שלום רב,
    אני בת 28.5 שוקלת 90 ק"ג 1.65(כחצי שנה לאחר לידה שנייה). לאחר הלידה אושפזתי כשלושה שבועות בטיפול נמרץ בשל תסמונת ג'יליאן ברה. לאחר חודשיים של פיזיותרפיה וקבלת טיפול רפואי חזרתי לעצמי (מבחינת כל התפקודים היומיומיים). כאשר חזרתי לביתי ניסיתי להתחיל בדיאטה ע"מ להוריד ממשקלי (רוצה להוריד כ-20 ק"ג). אני כבר מתוסכלת מרב הדיאטות שאני עושה- מחזיקות שבוע...אני נשברת...נכנסת להתקפת אוכל ומפצה על האוכל שמנעתי מעצמי
    (עוגיות, עוגות, פחמימות רבות וכו')- הדבר משפיע רבות על מצב רוחי, איני יודעת מה לעשות...אני באמת מתוסכלת...מניסיוני אני אדם שאוהב לעשות דיאטה "לבד" ולא במסגרת קבוצה. אני זקוקה לעזרתכם בדחיפות....
    כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום? כמה מים לשתות?
    חשוב לציין שיש לי נטייה להשמנה ואני עולה מהר במשקל (5 ק"ג בשבועיים אם אני לא שומרת..)
    מצפה לתשובה בהקדם...תודה ויום מקסים.

ממני מתוסכלת מאוכל ודיאטותתתתתתתתתתתתתתתתתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת מדיאטותתתתת

הוספת תגובה

• מתוסכלת מדיאטותתתתת - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    11/01/2011

הי הילה,
    את מתכננת "לרוץ למרחקים" (ירידה של 20 ק"ג) וזה קשה מאוד לעשות את זה "לבד". מרבית האנשים צריכים תמיכה מהסביבה - לא חובה קבוצה. זה יכול להיות דיאטנית אישית / מאמן כושר וכמובן חברים / משפחה.
    אני מציעה לך כן לפנות לייעוץ מקצועי משום שיש חשיבות להתאמה של דיאטה נכונה. כזו שלא תוביל אותך לשבירה כל כך מהירה ותוך כדי כך גם תקנה לך הרגלים חדשים.
    לדעתי הדיאטה שלך צריכה להכיל לא פחות מ-1700 קק"ל בשילוב של פעילות גופנית. אם את רוצה לעשות זאת בצורה יותר מדויקת ומקצועית, בדקי את ההוצאה הקלורית שלך אצל דיאטנים שעושים זאת. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה...

הילה
    11/01/2011

:)

אני ממש מעריכה שהתייחסת לתגובתי. אפנה לגורם מקצועי.

ת ו ד ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו