בקשר למשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר למשקל
    טל
    11/01/2011

שלום רב,

יש לי שאלה בנוגע למשקל שלא כל כך ברורה לי.
    אני בת 30 גובה 180 שוקלת 63 קילו אני חייבת להדגיש שאני מאוד רזה והמשקל לדעתי גבוה מדי לפני 4 שנים עקב משבר הגעתי למשקל של 52 קילו והייתי נראית נורא מאוד מאוד רזה. מה שלא ברור לי הוא שמאז העלתי במשקל וכפי שציינתי כיום אני 63 אך אני עדיין מאוד רזה אומנם לא כפי שהייתי אבל עדיין שאני חושבת על זה שהייתי 11 קילו פחות ממה שהיום זה נראה לי לא הגיוני כי הייתי אמורה להיות מלאה (11 קילו זה המון!!!) וכיום אפילו שאני רזה מאוד המשקל נראה לי גבוה כאילו לא תואם לרזון שלי. אני אוכלת רק בריא המון המון ירקות ופירות וקטניות לא נוגעת בג'אנק בכלל!!

לתשובתכם אודה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר למשקל

הוספת תגובה

• בקשר למשקל - תגובה

אהרון רזון
    11/01/2011

"לפי הספר" משקלך קרוב לגבול התחתון של הטווח התקין אבל מה שקובע זה אחוז השומן שאצל נשים צריך להיות בטווח 15-25%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאן לפי הנתונים שלך את רזה וגבוהה

יניב
    14/01/2011

לפי הנתונים הקודמים היתי בתת משקל רזונת מקלונת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו