8 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 קילו
    לירון
    13/01/2011

אני בת 15 שוקלת 54 מטר 55 .
    אני רוצה לרזות 8 קילו הרבה אומרים לי שאני לא צריכה אבל אני ממש מרגישה שאני צריכה להוריד את ה 8 קילו האלו .
    יש לי כמה שאלות
    1) האם ברגע שאני אתחיל לרזות אז הפנים שלי גם יירזו קצת? כי הם מאוד עגולים עם לחיים מלאות .
    2) אני מאוד אוהבת לאכול D: וזאת הבעיה העיקרית שלי אני מאוד מאוד משתדלת לא לאכול שוקולדים,חטיפים אני שותה הרבה הרבה מים אני אוכלת בשעה 10 בבוקר פרוסה עם גבינה לבנה בבצפר ותפוח ואז בצהריים אני אוכלת משאמא מכינה מקרוני עם בשר,שניצל עם פתיתים,מרק,אורז כל פעם משהו אחר אני אוכלת הרבה ירקות והרבה פירות .אני שותה הרבה הרבה מים וכל יום אני עושה בהליכון שעה הליכה במהירות בינונית טוב את האמת אני ממש לא הרבה זמן ככה התחלתי לפני כמה ימים אם אני אמשיך ככה בערך חודשיים ?! אני ארזה 8 קילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 קילו

הוספת תגובה

• 8 קילו - תגובה

אהרון רזון
    15/01/2011

1. ההרזיה מתרחשת בכל חלקי הגוף כולל בפנים.
    2. בקשי מאמא לא להגיש לך שניצל אלא בשר רזה (לא מטוגן) ומומלץ במקום מקרוני\פתיתים\אורז לאכול ירקות מבושלים בנוסף לסלט. כמו כן יש להגביל את הפירות לשלושה ביום.
    יהיה לך קשה להוריד 8 ק"ג אבל 4-5 זה רף יותר מציאותי רק אם בנוסף להמלצות הנ"ל תוותרי לחלוטין על שוקולד, מתוקים למיניהם, וחטיפים.
    חשוב מאוד להתמיד בשעת הליכה מהירה ביום (אפשר גם פעילות אירובית אחרת) כי זה מהותי להשגת המטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו