טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, אני בת 14 שוקלת 52.5 והגובה שלי הוא 1.55 , יש לי קצת בטן ואני רוצה לרדת לפחות 3 קילו ושתהיה לי בטן שטוחה , רציתי לדעת אם אני בדרך הנכונה : בבוקר לפני שאני נוסעת לבית הספר אני שותה תה ועוגיה 1 בבית הספר אני אוכלת 2 כריכים עם לחם קל וירקות ( רוב הפעמים זה בשעה 10:00 ) שאני חוזרת לבית (בשעה שתיים) אני אוכלת מה שאמא שלי מכינה שזה או פירה ונקנקיות או שניצל ופירה או עוף ופתיתים .. ותמיד סלט בצד בשעה 4 אני שותה יוגורט ובערב אני אוכלת חביתה , קוטג' וסלט או טוסט וסלט. כל יום אני עושה שעה הליכה ו30 כפיפות בטן. האם אני בדרך הנכונה להוריד ממשקלי ? ואם לא מה אני צריכה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבוקר לפני שאני נוסעת לבית הספר אני שותה תה ועוגיה 1 *****לוותר על עוגיה לטובת פרוסת לחם מלא עם גבינה 3-5% וחצי פילפל אדום. רק חצי כפית סוכר בתה או ממתיק מלאכותי (במתינות)
בבית הספר אני אוכלת 2 כריכים עם לחם קל וירקות ( רוב הפעמים זה בשעה 10:00 ) ****רק כריך אחד (לחם קל מחיטה מלאה) וגם פרי.
שאני חוזרת לבית (בשעה שתיים) אני אוכלת מה שאמא שלי מכינה שזה או פירה ונקנקיות או שניצל ופירה או עוף ופתיתים .. ותמיד סלט בצד ***בלי שניצל ונקניקיות אלא בשר (בקר\עוף) רזה, לא מטוגן וללא רוטב. 2-3 פעמים בשבוע דג טרי. יש להגביל את הפירה ופתיתים.
בשעה 4 אני שותה יוגורט ובערב אני אוכלת חביתה , קוטג' וסלט או טוסט וסלט. ****יוגורט טבעי (לא מעדן). חביתה מביצה אחת + חלבון אחד על טפלון\קרמי (ללא שמן). כל יום אני עושה שעה הליכה ו30 כפיפות בטן. *****הליכה נמרצת עם קטעי ריצה בהתאם לכושר שיילך וישתפר. האם אני בדרך הנכונה להוריד ממשקלי ? ואם לא מה אני צריכה לעשות ? ****אם תיישמי את ההמלצות יש סיכוי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השניצל שאני אוכלת הוא אפוי בתנור עם שתי כפות שמן .. לא מטוגן , ככה זה טוב ? וכמה להגביל את הפירה/פתיתים ? שתים או שלוש כפות ? והתבלבלתי בגובה . הגובה שלי הוא 1.58 , מה המשקל הרצוי בגובה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש מקום להוריד 2-3 ק"ג לכל היותר. הגבילי לשתי כפות, אבל מידי פעם החליפי עם ירקות מבושלים. אפיה עם שמן זה כמעט כמו טיגון. בשתי כפות שמן יש הרבה קלוריות. צריך להסתפק בשמן שבסלט (2 כפיות). שמן איכותי לא מחומם הוא בריא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד