טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 20 משקל 73 גובה 177 אני רוצה לדעת אם יש מקום להוריד ממשקלי?? אני אוכל ארוחת צהריים בבסיס,משתדל לא לאכול הרבה בבוקר אני אוכל יוגורט עם קצת גרנולה צהריים בבסיס מנת בשר וקצת פחמימות וסלט ובסוף פרי בין צהריים לערב אני אוכל פרי או חטיף אנרגיה ערב אני אוכל סלט עם 2 פרוסות לחם מלא ומשתדל לאכול חביתה בלילה אוכל עוד יוגורט אני רץ 3 פעמים בשבוע כ20-25 דק אחרי כל ריצה כפיפות בטן וידיים אם אני ימשיך ככה אוכל להתחטב??להוריד את אחוזי השומן בגוף?? האם המשקל שלי כרגע תקין? שאני נוסע מהצבא למקומות ואין לי חדר אוכל לאכול שם אז עדיף לא לאכול בכלל או לאכול משהו בחוץ(למשל שווארמה) תודה רבה על העזרה ואשמח לעוד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אתה רוצה "לדייק" יותר, עליך לאבחן את אחוז השומן שצריך להיות בטווח: 10-20%. - בבוקר הייתי מחליף את הגרנולה בפרוסת לחם מלא ומוסיף ירק. - בד"כ בבסיס מגישים סלט מלא רוטב עשיר כמו מיונז וכו". אם יש אפשרות, בקש ירקות שלמים. כשמגישים שניצל, הורד את הציפוי ושמן הטיגון עד כמה שאפשר. ערב: חביתה לא מטוגנת בשמן מביצה אחת + חלבון אחד. 2-3 פעמים בשבוע דג (רצוי טרי).
פעילות גופנית כל יום. בימים שאינך רץ עשה הליכות מהירות במשך שעה או פעילות אירובית אחרת. מומלץ להוסיף גם אימוני התנגדות (כוח).
לא טוב לדלג על ארוחת צהריים.. שווארמה אינו מאכל מומלץ (שמן מדי). עדיף להביא כריך בריא מהבית ופרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד