אורז מלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורז מלא
    טל
    15/01/2011

היי,

רציתי לדעת האם אורז חום מלא משמין יותר מאשר אורז לבן רגיל?
    יוצא לי לאכול בשישי שבת הרבה מאוד אורז חום בתוספת קטניות כמו חומוס, שעועית ובשר חזה עוף במהלך השבוע לא אוכלת כלל מבושל רק ירקות והמון האם אוכל לעלות במשקל בעקבות זאת?

תודה
    רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורז מלא

הוספת תגובה

• אורז מלא - תגובה

אהרון רזון
    16/01/2011

שני סוגי האורז משמינים באותה מידה אבל המלא עדיף מבחינה תזונתית. יש בו יותר וויטמינים, מינרלים וסיבים.
    עליה במשקל נגרמת על ידי מאזן אנרגטי חיובי, כלומר אם אוכלים יותר ממה ששורפים.
    ב"הרבה מאוד אורז חום בתוספת קטניות" יש הרבה קלוריות, כדאי להפחית את הכמויות.
    לא בריא לאכול רק ירקות במהלך השבוע, אלא תזונה מאוזנת ומגוונת המכילה את כל אבות המזון. מלבד זה שיטת אכילה מרובה בסופי שבוע ותפריט דל מדי ביתר הימים לא מוכיחה את עצמה ברוב המקרים ולא מובילה להרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורז מלא

טל
    16/01/2011

היי

הכוונה בירקות היא שאני לא אוכלת רק ירקות אלא תמיד סלט שמכיל בתוכו עוד מרכיבים כמו ביצה קשה חצי אבוקדו לעיתים תירס או חומוס ושעועיות
    גבינה האם עצם זה שאני לא אוכלת אוכל מבושל במהלך השבוע יכולה לפגום בגוף?\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט שלך בריא ולא פוגע בגוף.

אהרון רזון
    16/01/2011

מהדווח שלח אני מתרשם שאת אוכלת מספיק חלבון. בכ"ז את אוכלת מבושל (ביצה קשה, תירס, שעועית). מומלץ לאכול חלבון בכל ארוחה עיקרית (3 פעמים ביום).
    לא רק שאין סיבה לדאגה, אלא תפריט עתיר ירקות מגוונים +חלבון זה בריא ומומלץ גם להרזיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו