לא מצליחה להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להרזות
    אילנה
    16/01/2011

הי, אני שומרת על דיאטה (לא באופן קיצוני) אבל מאד מודעת למה שאני מכניסה לפה. אני עושה פעיולת גופנית. אבל לא רק שאני לא מרזה. אלא שגם עולה במשקל באופן קבוע. אשמח לקבל תשובה, אילנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להרזות

הוספת תגובה

• האם את מקפידה על שתיית מים מרובה?

ירדנה
    16/01/2011

לדעתי יש קשר ישיר בין הדברים, אשמח לשמוע דעה של מומחה בעניין זה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים

אילנה
    16/01/2011

למען האמת אני לא שותה מים בכלל. מסתפקת ב 3 כוסות נס קפה ביום. האם זה כל כך משמעותי להרזיה? אשמח לשמוע את דעתם של מנהלי הפרומים. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להרזות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    16/01/2011

אילנה שלום,

אם זה המצב אמליץ לך לבצע אבחון מטבולי, כך תדעי מה הוצאת האנרגיה שלך ויהיה אפשרי להתאים לך תוכנית מדוייקת הרבה יותר.
    לגבי נושא המים, רצוי לשתות מספיק. בעיקר ההשפעה של חוסר שתייה היא הנטייה לחפש את הנוזלים במקורות אחרים כמו פרות, מה שמוסיף גם ערך קלורי. יש הרבה תיאוריות לגבי השמנה ואי שתייה, אף אחת מהם לא מבוססת מדעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו