דייסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסה
    (:
    16/01/2011

שבוע טוב!
    החלטתי לנסות פעם ראשונה להכין דייסה,הייתה לי חפיסה של החברה האמריקאית קוואקר בטעם סוכר חום ומייפל עשיתי רק חצי ממנה כי ידעתי שזה אמור להנתפח,בכל אופן רציתי לדעת האם זה מספיק\טוב לאכול מידיי פעם את זה בארוחת בוקר?

בנוסף אני יודעת שעדיף לקנות את הטבעי סתומרת את הקוואקר הרגיל-השאלה שלי אם לקנות אינסטנט או רגיל?
    וכן מה המנה המומלצת בתור ארוחת בוקר? כמה כפות מהפתיתיי קוואקר?

אשמח לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסה

הוספת תגובה

• דייסה - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    16/01/2011

הי,
    דייסת קוואקר זו ארוחת בוקר מצויינת. מציעה לא לקנות את האינסטנט שציינת כי הוא עשיר בסוכר. 3 כפות קוואקר = פרוסת לחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמה כפות עליי לאכול בבוקר?

(:
    16/01/2011

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמה כפות עליי לאכול בבוקר? - תגובה

אהרון רזון
    16/01/2011

בשלוש כפות "עם גבעה" לפני בישול יש כ40 גר = בערך 140 קק"ל שווה ערך לשתי פרוסות לחם מלא (לא קל).
    כמות זו מתאימה לארוחת בוקר בתוספת ירקות + (מוצר) חלב דל שומן.
    אם חשוב לך לחסוך בקלוריות אפשר להסתפק בשתי כפות (לפני בישול).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו