לשמור על התוצאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמור על התוצאה
    אב
    10/12/2007

שלום אני בן 19 גובה 172 משקל 62 ואני רוצה לשמור על משקל זה... במידה ואיני עוסק בפעילות ספורטיבית סדירה כמה קלוריות בערך עלי לאכול ביום? (לא יודע אם זה קשור יש לי נטיה להשמנה ומבנה גוף מלא יחסית) תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשמור על התוצאה

הוספת תגובה

• צריכת אנרגיה יומית.

אהרון
    10/12/2007

אם עבודתך יושבנית ואינך עושה פעילות גופנית, אתה שורף כ2000 קלוריות ביום, אחרת , אם חלק מן היום אתה בתנוע וגם מבצע פעילות קלה 2-3 פעמים בשבוע = 2300 קלוריות. הנתונים מתייחסים למטבוליזם ממוצע בהתחשב בגיל ובנתונים הגופניים.. אם יש לך נטיה להשמנה, צריך לאכול פחות מן הכמויות הנ"ל או לעסוק בספורט באופן מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אב
    10/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שים לב

אהרון
    12/12/2007

הנוסחה שבתשובה השניה נכונה לגבי דיאטת הרזיה. מספר הקלוריות שמתקבל מיישומה מכסה את צריכת האנרגיה על ידי המטבוליזם הבסיסי, שהיא פחות מן הצריכה היומית אפילו למי שלא מבצע שום פעילות גופנית ואורח החיים שלו הינו סטטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסחה לכמות קלוריות אישית יומית

ד''ר רוני חרמון
    12/12/2007

את צריכה לאכול קצת פחות מהתוצאה של משקל כפול 24 כפול 0.9 בכדי לשמור על משקלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו