שאלה בנוגע למסטיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע למסטיקים
    רותם
    21/01/2011

שלום, אני נמצאת בעיצומה של דיאטה. אוכלת בריא ומגוון ומבצעת פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע. שומרת לא לאכול דברים משמינים במהלך השבוע ובסופי שבוע קצת מקלה עם עצמי. מאחר ויש לי חשק רב למתוק אני ממירה אותו בלעיסת מסטיק. הבעיה היא שטעמו של המסטיק נגמר מהר ואני מוצאת את עצמי כל הזמן מחליפה מסטיק כך שגומרת חפיסה שלמה ביום (של מאסט, ללא סוכר) ואף יותר...השאלה היא איזה השלכות מבחינת קלוריות יש לזה? אני יודעת שזה לא בריא לשיניים וללסת...אבל מבחינת קלוריות?
    אודה לכם על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע למסטיקים

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע למסטיקים - תגובה

אהרון רזון
    22/01/2011

מסטיקים בכמות גדולה, כפי שאת לועסת, מקשים על הרזיה וגורמים נזק ללסת.
    לעיסתם אינה תורמת לגמילה ממתוק אלא השפעתה לעיתים הפוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובתך

רותם
    22/01/2011

תודה על התשובה קודם כל,

זה שהמסטיקים אינם תורמים להתגברות על חשק המתוק, אני מסכימה. נוכחתי לדעת שזה נכון... אך האם תוכל לפרט מדוע הם פוגעים בתהליך ההרזיה?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

אהרון רזון
    22/01/2011

לעיסה ממושכת מתפרשת על ידי הקיבה כאכילה, מעוררת את מיצי העיכול וכתוצאה מכך
    גובר התאבון (רפלקס מותנה). מלבד זה, בכמות גדולה של מסטיקים יש ערך קלורי משמעותי, גם אם על האריזה כתוב אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו