דיאטה נוספת-זו כבר לא הדרך בשבילי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה נוספת-זו כבר לא הדרך בשבילי.
    A
    03/02/2011

שלום,
    אני עוד מעט בת 21......מבצעת דיאטות (חוץ מבתקופה היותר אחרונה..) כמעט רוב חיי....כבר מגיל 10 ....
    מכיתה א' עד ו' הייתי אקרובטית ומתעמלת אומנותית...אחרכך פניתי לכיוון של ריקוד...בגיל מאוחר יותר פשוט קרעתי את הצורה בחדר כושר לסירוגין...תקופה שכן תקופה שלא....וכמובן המשקל התנועע בהתאם....גם כך היה עם התזונה....תקופת התנזרות מסויימת,אחרכך תקופה של זלילה וכו' וכו'........אני כבר כמה חודשים פשוט אוכלת רגיל בלי שום מונח ה"דיאטה" המוכר לי כבר שנים כל כך רבות.
    כשרעבה-אוכלת. כשלא רעבה-מנסה לזהות את זה על ידי כך: בודקת אם אני בכלל צמאה? -שותה מים. שואלת את עצמי אם אני באמת רעבה באותו הרגע? אולי זה עצבנות? שעמום?
    וכן אפילו ירדתי קילו וחצי......ואני לא עושה כלום. הכי רגיל שיש...לא נשקלת באובססיביות.
    אני ממש מקווה שכך זה ישאר. מאסתי בהאבקות התמידית במבנה הגוף שלי.
    אני גובהה,לא הכי דקה,יש לי מסת שריר גבוהה והאמת שאני בכלל לא מוגדרת כשמנה,אלא לא רזה. מה שבטוח אני לא רזה. אני גם לא שמנה.

ועכשי,אני מגיעה לפואנטה...
    במידה ואני נשארת בדרכי זו,החדשה....ומתמידה בה בעצם לכל החיים....(כי כשאני חושבת על המילה דיאטה אוטומטית אני נהיית רעבה יותר) ולא מתעסקת עם הנושא הזה יותר מידי...מבצעת פעילות גופנית קלילה כמעט כל יום..(לפחות הדברים הבסיסיים ביותר,כמו לעלות במדרגות,ללכת קצת ברגל במקום כל הזמן באוטובוסים,לשחק קצת כדורסל...)

האם במשך הזמן באמת תיתכן איזושהי ירידה במשקל? לא חייבת להיות ירידה גדולה במיוחד....נניח כמה קילוגרמים ולאט לאט...

מצב כזה אפשרי?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר תשובה?

A
    05/02/2011

אני אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בדרך הטובה

אהרון רזון
    08/02/2011

האמת היא שאין דיאטה שהוכיחה את עצמה לאורך שנים. רק אורח חיים בריא הכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית מתאימה ימנע השמנה ואפילו יוריד קילוגרמים מיותרים (אם יש).
    את לא מוסרת נתונים מעבר לגיל, לכן לא ברור לי אם את בעודף משקל ובאיזו מידה.
    לפעמים אצל בחורות צעירות העודף רק בדמיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו