טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי , אני בת 13 , משקלי נע בין 50-51 קילו וגובהי 1.61 . [ אני יודעת שמשקלי תקין ביחס לגובהי אבל בכל זאת אני רוצה לרזות עוד 3 קילו , כי הייתה לי תקופה שבה שקלתי 47-48 קילו והייתי מרוצה מכך ] . ... לפני חודש בערך אכלתי ממש לא בריא , והשמנתי . החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים . והתחלתי לשמור בכל מה שקשור לאוכל ולספורט . התפריט שלי הוא כזה : בוקר - מעדן / לחם שיפון עם גבינה או עם אבוקדו . צהריים - אורז,או פתיתים או קוסקוס עם שניצל / סלט עם עוף / שניצל ותפו"א / עוף , בטאטא ותפו"א . ערב - חביתה עם סלט / צנים עם אבוקדו / טוסט אני לא אוכלת ממתקים , אולי פרי בין ארוחת ערב לצהריים . ומרשה לי ממתק פעם ב.. אני רוקדת 5 וחצי שעות בשבוע , ואני גרה בבית קומותיים כך שאני עולה במדרגות הרבה פעמים ביום . ובנוסף , כשיש לי חוג ( הוא נמצא בקומה 3 ) אני עולה במדרגות . אני עושה הרבה ספורט , ולא אוכלת ממתקים . אבל אין תוצאות , אני מאוד מתאכזבת כי אני מאוד משקיעה בזה ועומדת בפני הרבה פיתויים . ואני בכלל לא יורדת במשקל . אשמח לדעת ממה זה נובע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בתקופת ההתבגרות חלים שנויים הורמונליים ומבניים כולל עליה במשקל. את לא תוכלי וגם לא צריכה לשאוף לחזור למשקל הקודם. משקלך מצויין, המשיכי באורח החיים שאת מנהלת והכול יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים