איך להוריד קילו ..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד קילו ..?
    נטלי
    14/12/2007

רציתי לדעת איך אני יכולה להוריד קילו בשבוע ?
    אם כבר עכשיו בשביל לשמורר ולא לעלות במשקל אני אוכלת 1000 קלוריות ביום
    אבל אני רוצה להרזות עוד קילו ?אני עושה גם פעילות ספורטיבית במכון כושר פעמיים שלוש בשבוע
    עלי להוריד עוד את כמות הקלוריות למרות שהיא כבר נמוכה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להוריד קילו ..?

הוספת תגובה

• אני בת 17.5 גובה 1.69 שוקלת 52

נטלי
    14/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטלי

ד''ר רוני חרמון
    14/12/2007

אין לי מספיק נתונים עליך אבל ברמת העיקרון 1000 קלוריות ליום בשמירה זה לא מספיק.
    בכדי לעשות את מה שאת כל כך רוצה את חייבת לעשות מספר דברים שביחד לבסוף יביאו אותך למטרה. קחי בחשבון שזה יכך זמן מדובר בשבועות.
    קודם כל את חייבת להעלות את מסת השריר ע"י תוכנית בנוייה היטב של פעילות גופנית ביעוץ מקצועי
    את חייבת לשתות הרבה מים וללכת ברגל 3 פעמים בשבוע 5 ק"מ בשעה אחת
    ואחרון אחרון וחשוב לשנות את הדיאטה כך שלא תהיה תלויה בכמות הקלוריות . דיאטה שמפרידה את אבות המזון ומאפשרת לאכול כמעט ללא הגבלה של כמויות אבל שומרת על צרופים מסויימים.
    את צריכה לפנות ולקבל יעוץ מקצועי אצל המומחים בסוג כזה של דיאטה.
    כל זה ביחד יאפשר לך לא להיות תלויה בכמות קטנה של קלוריות ויתאפשר לך לאכול הרבה ועדין לרדת במשקל.
    ולבסוף את חייבת לעשות תוכנית שמירה מיוחדת שבמשך 3-6 חודשים תשמור על משקלך ותאפשר בסופו של דבר לשיגרת חיים של פעילות גופנית ואוכל קלורי שיהיה הרבה יותר גבוה מ 1000 קלוריות אותם את אוכלת היום. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו