טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה..כמה קלוריות יש בכל התפריט הנ"ל: -נס קפה על בסיס של הרבה מים וכף חלב 1% <אני מכינה אותו כהה כדי להמעיט הרבה מהחלב>+ממתיק ללא קלוריות כוס תה +ממתיק.. סלט כרוב עם עגבנייה ופיטרוזיליה -רק לימון וקצת מלח -בלי שמן או רוטב אחר. מרק ירקות שמכיל רק קישואים כמה חתיכות פלפל אדום כרוב ובצל עם מרק עוף-גם ללא שמן
עוד שאלה: כמה קישואים פחות או יותר יש במאה גרם אשמח אם תענו לי בהקדם ..תודה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בקשר לתפריט שרשמתי לך בשאלתי הקודמת.אני יודעת שזה מסוכן ולכן אני רוצה לחזור לכמות הקלוריות המספקת שאני צריכה לצרוך בגילי אך אני יודעת שאם אני אחזור לאכול רגיל אני אשמין ואפילו יוסיף עוד קילוגרמים מיותרים. רציתי לשאול אותך איזה תפריט אתה ממליץ לי כדי לחזור למה שהייתי ולאט לאט כדי לא להשמין הכל בחזרה כי אני ממש מפחדת אני בת 16 וחצי משקל 49 בערך וגובה 1.60 נשמע שהכל בסדר לפי זה אבל המבנה שלי דיי רחב הייתי אומרת, ואני רזה ואפילו מעירים לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את עכשיו במשקל האידאלי (אפילו קצת פחות בהתחשב במבנה ) לגיל שלך. ירידה נוספת תגרום יותר נזק מתועלת. את צריכה לחזור בהדרגה לתפריט מתון ומאוזן. אחרי הדיאטה המטורפת שאת עשית, חילוף החומרים שלך איטי והגוף רק מחכה לסיום ה"בצורת" כדי להתחיל בחגיגה. בזמן הדיאטה , בנוסף לשומן אבדת גם מסת שרירים שלמרות הגיל שלך יהיה לא קל לבנות מחדש. לעומת זה במקום השריר יבוא שומן. הדבר החשוב אפילו יותר מהדיאטה הוא פעילות גופנית על מנת להחזיר את חילוף החומרים לקדמותו. אם את תעשי פעילות אירובית יומית של שעה מלווה בתפריט הגיוני, אין מה לדאוג. את חייבת גם פעילות בונה שרירים ואז הכל יהיה בסדר. אתן לך דוגמה של תפריט התואם את הנתונים שלך. בהתחלה אפשר להפחית ממנו ולהעלות בהדרגה: בוקר: ---- 1 אשכולית, 1 פרוסת לחם קל או: 1 ביצה, 1 פרוסת לחם + פלפל אדום או: 1 פרוסת לחם, חצי גביע קוטג' 1.5% + פילפל אדום
ביניים ------ 1 פרי או 1 לבן 1.5%
צהריים ------ סלט ירקות גדול בלי רוטב (רק לימון, כפית שמן או מעט אבוקדו) כמנה ראשונה 150 גר בשר רזה\עוף ללא עור\דג\קופסת טונה במיים + ירקות מבושלים
ביניים ------ 1 פרי או לבן 1.5%
ערב ---- סלט ירקות גדול עם כמה קוביות גבינה בולגרית 5% או ביצה קשה. דייסת סולת מלאה\אורז מלא\שבולת שועל\סובין שבולת שועל. עם או בל חלב 1%. אפשר להוסיף סוכרזית.
בתיאבון!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים