לרדת במשקל ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת במשקל ...
    שלהבת
    14/12/2007

אני בת 24 מטר 60 , אחרי 2 לידות - נכון לעכשיו שוקלת 80 קילו .
    אני מודעת לזה שאני צריכה להוריד 20 קילו השאלה איך עושים ומאיפה אני צריכה להתחיל על מנת שאוכל לעשות זאת כמו שצריך?
    מהי כמות הקלוריות היומית שאני צריכה לצרוך כדי להתחיל לרדת במשקל?
    יש ברשותי הליכון - כמה זמן ביום אני אמורה ללכת?
    בבקשה עזור לי ... תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת במשקל ...

הוספת תגובה

• שלום אתי

ד''ר רוני חרמון
    16/12/2007

את צריכה לרדת 30 ק"ג זה באמת אפשרי !!!!
    את צריכה לאכול פחות מהתוצאה שתקבלי מהכפלת המשקל שלך ב-24 ושוב ב- 0.9 זה סכום הקלוריות היומי שלך לצורך שמירה על משקלך תלוי כמה תאכלי פחות מזה כך יהיה קצב הירידה
    את חייבת לשתות 15 כוסות מים ליום
    ואת צריכה ללכת 5 ק"מ בשעה אחת ללא עליות לפחות 3 פעמים בשבוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא צריכה לשקול 50 קילו??

נוגה
    16/12/2007

אישה בהריון שצריכה להניק?
    אלוהים ישמור.. :/ אם היא צריכה לשקול כמוני, אני לא יודעת כמה אני צריכה לרדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

אהרון
    16/12/2007

דיאטה מתונה ומאוזנת של 1600 קלוריות + 10 ק"ם ליום יורידו לך 4- 5 ק"ג בחודש הראשון.
    את צריכה לבצע גם פעילות אנאירובית לשמירת מסת השרירים, אחרת יהיה לך קשה להשאר רזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ...ועוד שאלונת למביני עניין

שלהבת
    16/12/2007

תודה על התשובות
    אני איישם את מה שכתבתם לי
    אני אשתדל ללכת 10 קילומטר כל יום ולאכול פחות מ1600 קלוריות
    אני כבר מתה לרדת במשקל
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחת את השאלונת

אהרון
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות

שלהבת
    18/12/2007

כתבת לי שאני אמורה לאכול מתחת ל1600 קלוריות אם ברצוני לרדת במשקל
    השאלה כמה מתחת ל1600? אני יכולה לאכול מה שבא לי בכמות הקלוריות הללו?
    למשל לחם פסטה וכו'? זה בכל זאת יוריד אותי במשקל?
    זאת אומרת שמותר לי לאכול כמה פרוסות לחם? ושאני לא צריכה לוותר על דברים שאנ י אוהבת ?
    (כמובן בסכום של הקלוריות שהקצבת לי)

ועוד שאלה - אני הולכת בהליכון כל יום השאלה שלי אם אני עושה זאת נכון - למשל אני הולכת 50 דקות כל יום (אין לי שעה קבועה) על מהירות 4.5 ויוצא שריפת קלוריות 250 , מרחק 3.5 ק"מ , שומן מגיע ל8

אני רוצה לעשות הליכה של 10 ק"מ - אני יכולה לעשות זאת ב-3 חלקים בוקר ערב צהריים?
    (יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 4 ואין לי הרבה זמן - רק מתי שמתאפשר י ויש לי עזרה מבעלי)
    ואם יש חשיבות למהירות או ש4.5 זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 תשובות, או יותר

אהרון
    18/12/2007

כתבת לי שאני אמורה לאכול מתחת ל1600 קלוריות אם ברצוני לרדת במשקל
    השאלה כמה מתחת ל1600? אני יכולה לאכול מה שבא לי בכמות הקלוריות הללו?
    **** על מנת לא להוריד את קצב חילוף החומרים מומלץ לאכול מ20 קלוריות לכל ק"ג גוף,
    את זה צריך להתאים מדי פעם למשקל החדש. לא מומלץ לאכול כל מה שבא לך, אלא אוכל
    בריא ומזין במסגרת דיאטה מאוזנת.

למשל לחם פסטה וכו'? זה בכל זאת יוריד אותי במשקל?
    ****כן, אבל מקמח מלא וכמות סבירה: 4 פרוסות לחם קל ו-100 גרם פסטה (לפני בישול)\אורז מלא
    כמובן לא באותה הארוחה.
    צריך להרבות באכילת ירקות וגם 3 פירות ביום. הגבינות צריכות להיות 3%, הבשר רזה להלוטין
    להמנע מטיגון, לאכול 3 פעמים בשבוע דג (רצוי טרי) צלוי או מבושל ללא רוטב.

זאת אומרת שמותר לי לאכול כמה פרוסות לחם? ושאני לא צריכה לוותר על דברים שאנ י אוהבת ?
    (כמובן בסכום של הקלוריות שהקצבת לי)
    *****אם את אוהבת מתוקים, כמו רובינו, תצטרכי לוותר או לצמצם לכמות קטנה פעמיים בשבוע.
    חשוב לא רק כמה אוכלים אלא גם מה אוכלים.

ועוד שאלה - אני הולכת בהליכון כל יום השאלה שלי אם אני עושה זאת נכון - למשל אני הולכת 50 דקות כל יום (אין לי שעה קבועה) על מהירות 4.5 ויוצא שריפת קלוריות 250 , מרחק 3.5 ק"מ , שומן מגיע ל8

אני רוצה לעשות הליכה של 10 ק"מ - אני יכולה לעשות זאת ב-3 חלקים בוקר ערב צהריים?
    (יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 4 ואין לי הרבה זמן - רק מתי שמתאפשר י ויש לי עזרה מבעלי)
    ואם יש חשיבות למהירות או ש4.5 זה בסדר?
    ****** 3 פעמים ביום עדיף, בתנאי שכל פעם נמשך לפחות 30 דקות. מבחינת שריפת קלוריות
    בזמן הפעילות המרחק קובע, אבל הליכה נמרצת (6 קמ"ש) משפרת את הסיבולת לב-ריאה
    והכושר הכללי וגם גורמת לשריפה מוגברת של שומן במשך זמן מסויים אחרי סיום הפעילות.
    אני מייעץ לך להעלות בהדרגה את המהירות עד שתכנסי לכושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו