בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    שירה
    15/12/2007

היי אהרון ..
    אני טסה לפריז למשפחה ושם אני אהיה כל היום סביב אורוחות משפחתיות אם תוכל לעזור לי בתפריט שישמור עליי בתודההה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• נסיעה טובה ובילוי נעים בעיר האורות!

אהרון
    15/12/2007

אני מכיר היטב את הרגלי האכיחלה של הצרפתים. התזונה שלהם יכולה להיות בריאה מאוד או להיפך. אינני יודע אם קרוביך אימצו את התפריט הצרפתי או שהם צרפתים בעצמם אבל אני מנחש בערך מה אוכלים. אתן לך כמה עצות.
    בוקר:
    ===
    המנעי מן הקרואסון, הבגט עם חמאה וריבה ושתית השוקולה (משקה קקאו סמיך ומאד מתוק.)
    שתי תה עם סוכרזית ובקשי ממארחיך לחם או לחמניה מחיטה מלאה. כמו כן יש שם שפע של יוגורטים דלי שומן טעימים במיוחד. גם פרי בבוקר זה בסדר.
    צהריים
    =====
    אל תאכלי נקניקיות, צ'יפס, בגט, שניצל והעוגות הטעימות שלהם.
    מרק ירקות בסדר ובשר אחרי סילוק השומן.בצרפת אכילת עוף היא פחות פופולרית מאשר אצלנו.
    אני יודע שאת אוהנת עוגיות. בחרי משהו איכותי והסתפקי רק באחת. אפשר גם עוגה למשל פלאן.
    עדיך להמנע מעוגות ועוגיות מבצק צרפתי (בצק עלים). אכלי הרבה סלט בלי רוטב. בקשי שיגישו את הרוטב בנפרד.
    פרי אחד בארוחת ביניים.
    ערב
    ==
    הזהרי מגבינות שמנות כמו קממבר, בריה, רוקפור ועוד מתוך 460 סוגים שקיימים בצרפת.
    הסתפקי בלחם מלא עם גבינה לבנה עד 5% או יוגורט. דג טרי מומלץ מאוד וגם פסטרמה איכותית נטולת שומן. פרי כמנה אחרונה.

לכי ברגל כמה שיותר. בחורף מזג האוויר מתאים מאוד להליכות ארוכת וגם תהני יותר ממראה העיר הנפלאה.

אני מאחל לך שהיה מהנה והרזיה מוצלחת (כן, כן, אפשר לרזות גם בטיול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו