טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בטוחה שההודעה שלי חוזרת על עצמה אבל אני מאוד מתוסכלת. הbmi שלי תקין (אני 52 קילו על 1.56) ומנסה להוריד 5 קילו כבר המון זמן. בשלושת השבועות האחרונים אני מאוד מקפידה, הייתי יחסית פעילה בעבר ובשנה האחרונה זה פחת מאוד, מכאן שהייתי רגילה לא להתחשבן יותר מדי ולשמור על משקל תקין. אני שותה הרבה יותר מים מבעבר, משתדלת 3 ליטר כל יום, עושה פעילות אירובית 3 עד 4 פעמים בשבוע למשך שעה, אוכלת כל כמה שעות ומדי פעם חוטאת ממש בקטנה (קוביית שוקולד, קצת גלידה). תפריט ממוצע כולל בבוקר קערת דגנים מחיטה מלאה עם חלב 1%, לארוחת ביניים בננה, לצהריים סלט חסה ועגבניות עם כפית שמן זית, 2 פרוסות לחם שיפון וגבינה לבנה 5%, לארוחת ביניים יוגורט 0% ולארוחת ערב ירקות מבושלים, קערת מרק ו-2 פרוסות לחם שיפון עם גבינה צהובה 9%. מה אני עושה לא בסדר? בדקתי תסמינים לתת פעילות בלוטת התריס ואני לא סובלת מהם, אני ישנה מסודר וכבר שלושה שבועות שאני לא רואה תוצאות, לא על המשקל ולא בהיקפים. אני אומנם מרגישה יותר קלילה ביומיום אבל זה לא מתבטא גופנית. מה לא בסדר איתי?
נוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד