מקפידה על תזונה ולא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפידה על תזונה ולא יורדת במשקל
    נוי
    13/02/2011

אני בטוחה שההודעה שלי חוזרת על עצמה אבל אני מאוד מתוסכלת. הbmi שלי תקין (אני 52 קילו על 1.56) ומנסה להוריד 5 קילו כבר המון זמן. בשלושת השבועות האחרונים אני מאוד מקפידה, הייתי יחסית פעילה בעבר ובשנה האחרונה זה פחת מאוד, מכאן שהייתי רגילה לא להתחשבן יותר מדי ולשמור על משקל תקין. אני שותה הרבה יותר מים מבעבר, משתדלת 3 ליטר כל יום, עושה פעילות אירובית 3 עד 4 פעמים בשבוע למשך שעה, אוכלת כל כמה שעות ומדי פעם חוטאת ממש בקטנה (קוביית שוקולד, קצת גלידה). תפריט ממוצע כולל בבוקר קערת דגנים מחיטה מלאה עם חלב 1%, לארוחת ביניים בננה, לצהריים סלט חסה ועגבניות עם כפית שמן זית, 2 פרוסות לחם שיפון וגבינה לבנה 5%, לארוחת ביניים יוגורט 0% ולארוחת ערב ירקות מבושלים, קערת מרק ו-2 פרוסות לחם שיפון עם גבינה צהובה 9%. מה אני עושה לא בסדר? בדקתי תסמינים לתת פעילות בלוטת התריס ואני לא סובלת מהם, אני ישנה מסודר וכבר שלושה שבועות שאני לא רואה תוצאות, לא על המשקל ולא בהיקפים. אני אומנם מרגישה יותר קלילה ביומיום אבל זה לא מתבטא גופנית. מה לא בסדר איתי?

נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפידה על תזונה ולא יורדת במשקל - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    13/02/2011

משקלך תקין בכדי לרדת מתחת למשקל זה צריך ממש הרעבה לאורך מספר שבועות זה לא בריא ולא כדאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו