לא מצליחה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרדת במשקל
    יעל
    13/02/2011

אני 3 חודשים אחרי לידה ונותרו לי 2 קילו לרדת שאגב העליתי מייד אחרי הלידה דווקא (שינויים פסיכולוגיים).
    אני עושה הרבה מאוד ספורט ובמהלך השבוע האחרון שומרת באדיקות על תזונה (פחות מ1000 קלוריות ביום).
    עבר שבוע ולא רק שאיני רואה ירידה אלא עליה של 200 גר'.
    לא מבינה מה אני לא עושה נכון.
    חשוב לציין כי -
    1. טרם קיבלתי ווסת מאז הלידה.
    2. מהי כמות הקלוריות שעלי לצרוך על מנת לשמור על המשקל (אני אוכלת כאמור פחות מ1000).
    3. הגוף אמור לרדת אפילו אם רק נוזלים בשבוע הראשון, לא?

מיואשת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לרדת במשקל

הוספת תגובה

• לא מצליחה לרדת במשקל - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    13/02/2011

את צריכה לאכול קצת פחות ממכפלת משקלך ב- 21.6 ותוסיפי פ"ג 3 פעמים בשבוע וחמש עשרה כוסות מים. תשתדלי לשמור על דיאטה רצופה 4 שבועות ותראי תוצאות. נ.ב. אסור לרדת מתחת ל700 ק' ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת..

יעל
    13/02/2011

מדוע אחרי שבוע שכך נהגתי (כפי שציינת בתשובתך) איני רואה אפילו ירידה של חצי קג?
    שאלה נוספת- כמה קלוריות יש בחבילת טונה עם שמן אך מסונן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנצלת אבל דבר נוסף...

יעל
    13/02/2011

מה זה החישוב של משקל הגוף כפול 21.6? מה המשמעות ומה צריך לעשות על מנת להוריד וכמה צריך להכפיל על מנת לשמור על המשקל ?

שוב הרבה תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה...

יעל
    13/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת.. - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    14/02/2011

הי יעל,
    למקרה שאת מתארת יש כמה סיבות אפשריות: יתכן שאת אוכלת מעט מידי ושהגוף שלך נמצא "במגננה" מסויימת ושורף פחות קלוריות (הופך להיות "חסכן"), יתכן שאת קטנה במימדים ורזה וגופך אינו צריך הרבה אנרגיה, ויתכן שפשוט אינך מחשבת נכון או לא את כל מה שאת אוכלת. אם את רוצה לעשות משהו מדויק יותר- בדקי מהו קצב חילוף החומרים שלך, רשמי יומן אכילה מדוייק במשך 3-7 ימים והתייעצי עם דיאטנית לגבי תוכנית הרזייה המתאימה לך.
    שכחתי להוסיף שאם את מניקה רצוי לא לעשות כזו דיאטה דרסטית ובכלל מומלץ להימנע מדיאטות כל כך דלות בקלוריות אם אין לך עודף כזה גדול.
    חבילת טונה בשמן מסונן מכילה כ-200 קק"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו