טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שאלתי כבר את השאלה הזאת ולא קיבלתי תשובה מספיק מקצועית אני לועסת מסטיקים ללא סוכר, אחרי כתבה מזעזעת על מוצרים שאין בהם סוכר הרכיבים שיש בהם ממש מסוכנים האם יש מוצר אחר מסטיקים שניתן ללעוס קיבלתי תשובה זה רק הורס את הלסת, איך בכלל משרד הבראות מאפשר להוציא את זה לקהל הרחב, מסכנים חולי הסכרת שאין להם ברירות אני לא שותה סוכרזית אז אוכלת הרבה מסטיקים הפסקתי לעשן ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא יודע איזו תשובה קבלת קודם לכן אבל קיימים שני סוגים של ממתיקים מופחתים קלוריות. קבוצה ראשונה, כהלים סוכרים (מלטיטול, קסיליטול, סורביטול וכו). אלה מוגדרים כימית כסוכרים ולמעשה יש לחשב אותם כחצי מכמות הסוכר והקלוריות שבסוכר לבן. הפלוס הוא שהחומרים האלה לא גורמים לעששת כמו מסטיקים עם סוכר. קבוצה שנייה ממתיקים מלאכותיים, אלה חסרי קלוריות או בעלי תכולה קלורית לא משמעותית. מדובר באסוסלפאם K, סוכרלוז, אספרטיים, סוכרזית. אין הוכחה שגורמים נזק. יום טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד