טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני עושה דיאטה כבר כמה חודשים ורציתי לדעת אם התפריט שלי טוב.... בבוקר: סלט פירות שמורכב מ: בננה, 3 תפוחים, כוס תותים, 5 תמרים. ביניים: תפוח, כוס תותים, 3 תמרים. צהריים: סלט ירקות ענק שמורכב מ4 עגבניות ו4 מלפפונים וקופסת פטריות. ערב: כרובית מבושלת במים עם 300 גרם שעועית ירוקה.
עוד שאלה, משקל 46 לגובה 162 הוא תקין? וזה נכון שאם אני בתת משקל זה לא אומר שחסר לי רקמת שומן בגוף? זתומרת, התת משקל יכול לנבוע מחוסר שרירים בגוף?? תודה וערב טוב
אה ועוד שאלה. למה המחזור מפסיק בדיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדיאטה שלך לא מאוזנת ומתאימה, אולי, ל2-3 שבועות אבל לא לטווח ארוך. יותר מדי פירות (הרבה סוכר) במחצית הראשונה של היום ובכלל. חסר לגמרי חלבון (בשר, מוצרי חלב, ביצים, דג, חלבון מן הצומח).
את בתת-משקל. מומלץ לבדוק את אחוז השומן. טווח תקין הוא 15-25%. לא נראה לי שיש לך יותר מדי שומן, אך גם מסת השרירים שלך מדוללת.
המחזור לא מפסיק בדיאטה שפויה, אלא בתת-תזונה קצונית שמובילה לתת-משקל, וזה המקרה שלך. זה קורה בגלל שינויים הורמונליים, אבל לא כאן המקום להכנס להסברים אנדוקרינולוגיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים