האם זה הגיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה הגיוני?
    יעל
    21/02/2011

בשיטת הקטגוריות-שיטה שפותחה ע"י צחי כנען מופיע לי שאם אני יאכל בין 1200-2000 קלוריות ליום ללא פעילות גופנית אני אשמור על משקלי ואף ירזה,ואם אני יאכל יותר מ-2000 או פחות מ-1200 הדבר לא יקרה ואף יגרום לנזק גופני.
    האם זה נכון?כי עד כה אכלתי 800 קלוריות ליום בקושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה הגיוני?

הוספת תגובה

• קלוריות-אשמח לתשובה

אני
    22/02/2011

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

אני
    24/02/2011

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה הגיוני? - תגובה

אהרון רזון
    24/02/2011

אינני מכיר את השיטה, אבל ממה שאת מוסרת (בהנחה שהבנת היטב), לא יכול להיות שאין הבדל בין 1200 לבין 2000 קק"ל. כדאי לבקש הבהרות ממפתח השיטה בפורום תזונה קלינית.
    בכל מקרה, 800 קק"ל ליום זה לא בריא והתוצאה הסופית, עם השבירה תהיה השמנה עם אובדן מסת שרירים וצרות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו