טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רבל לך אדוני\גברתי אני שוקלת 59 קילו וגובהי הוא כ-165 ס"מ אנא ממך עזור לי התפריט היומי שלי הוא אינו מדויק וכל הזמן משתנה ני כמה בבוקר שותה שקית שוקו לאחר מכן בבצפר אני אוכלת ב-10 סנדוויץ' עם שוקולד או טונה בבצפר אני קונה סוכריה על מקל שיהיה לי מתוק לאחר מכן אני חוזרת מהבצפר ב-1 וחצי ואני אוכלת עם כל משפחתי ארוחת צהרים מסודרת אבל בעיתי היא שאני אוכלת הרבה בין הצהרים לערב מה שנקרא נישנושים אני יכולה לאכול סוכריות ושוקולד וחטיפים שאני מול הטלוויזיה או המחשב ותמיד שמשעמם לי אני הולכת למקרר ואני אנני עושה ספורט למרות שבעיתי אינה בכל הגוף אלה רק בבטן אין לי רגלים ולא ידים וגם לא תחת יש לי רק בטן ואני מודה לאלוהים על כך אבל זה עדין לא יפה ואני רוצה לרדת מהמשקל בבטן אנא רשום לי תשובה בהקדם הודה לך מאד בברכה עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שמצבך לא רע,, אבל אם תמשיכי כך, אין מקום לאופטימיות. הפסיקי לאכול כל היום שוקולד, ממרח שוקולד, סוכריות וממתקים אחרים, אכלי ארוחות מסודרות 5 פעמים ביום עם הרבה ירקות ופירות, לחם קל, דגנים מלאים, גבינות רזות , דגים, בשר\עף רזה. עד החגיגה של דודה שלך(וגם אחריה) לכי פעמיים ביום 45 דקות הליכה נמרצת. בבוקר אכלי אשכולית אחת. בבצפר סנדביץ' מלחם קל עם גבינה 3% ופילפל אדום או ירק אחר. בצהריים אני מקווה שאמא דואגת לך אחה"צ פרי אחד או לבן 1.5% ערב: ביצה קשה או טונה במיים, סלט גדול, פרוסת לחם קל. אפשר 2 קוביות שוקולד או עוגית.
אם תקפידי על ההמלצות תוכלי לרזות 3-4 ק"ג על לחגיגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כניראה שאת צעירה בראשית גיל העשרה שלך. לדעתי את שמנה בבטן בשל מבנה גוף ילדותי זה ישתנה עם העליה בגיל. מה שלא בסדר זה התזונה שלך. את חייבת לקבל יעוץ מקצועי. מה שאת עושה ממש לא טוב.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים