טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 39 גובה 181 משקל 90 קילו.אתחיל לספר שרזיתי לפני חמש שנים ממשקל 125 קילו ירדתי ל72 לא הצלחתי לשמור על 72 ועליתי ל95 . מאז לפני חמש שנים הורדתי גלידות,עוגות שמרים,לחם לבן , פיתות,בורקסים ודברי מאפה הכול הורדתי.
כרגע על תפריט קבוע שכולל.
בוקר 2 פרוסות לחם חיטה מלאה קל במריחה של גבינה לבנה 5 אחוז
עשר פרי
צהריים מבושל ומגוון לפעמים עוף בתנור עים ירק מבושל או מרק ירקות עים קצת אטריות מחיטה מלאה או אורז מלא או כוסמת
אחהצ פרי
ערב 2 פרוסות לחם חיטה מלאה קל במריחה גבינה וירק
בנוסף שותה מלא מים משהו כמו 3 ליטר ביום קפה ותה חמש שש כוסות עים 2 סוכרזית
ומבחינת מתוקים ומאכלים אסורים אני מתפתה לאכול ג'חנון ביום שבת 2 יחידות קטנות ללא מרגרינה והדבר השני זה סוכריות גומי נחשים של הילדים הקטנים בערך 250 גרם בשבוע מחולק.
אני שוקל 92 ורוצה לדעת כיצד להוריד כי אני חושב שאני בעודף משקל כי הגובה שלי 181אז אני צריך לשקול בסביבות 80עד 86 כיצד אני מוריד את 5,6 קילו האלו אין לי בטן שטוחה וזה מפריע לי הקילו המיותרים. רציתי לציין שאני עושה פעילות גופנית חמש פעמים בשבוע אשר כוללת אופניים חצי שעה 20 דקות משקולות ושחייה 20 דקות מה לעשות ולשנות אנא עזרתכם תודה מראש שחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד