מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהרוןןןןןןןןןןןןנטלי17/12/2007
אני מרגישהה כמווו פרההההה עשיתי דיאטת רצח שכמעט לא אכלתי בה כלום
אח"כ נתקפתי התקפי רעב והייתי אוכלת את כל הבית ויום למחורת צמה
וככה שוב ושובבב ובערך בחודש האחרוןן התחלתי לאכול נורמלי יחסית 1000-1200
קלוריות ליום חוץ מיום שישי שהייתי אוכלת טיפה יותר
ועליתייי 3 קילווווו :( :( :( אנייי ממש ממש בדיכאוןןן וכל פעםם אני מתפתהה לעשות שוב דיאטת רצח ולא לאכולל כלוםם למרות שאני יודעתת שאח"כ אני יעלה שובב כשאני ירצה לאכול נורמלי
עכשיוו אני כבר כמה ימים הולכת לפי טישת "רזה לתמיד" ומפרידה את המזונות
ואני תקועה על המשקלל הזה
תוך כמה זמןן אתה חושב שאני יתחיל לרדתת?
אני עושה ספורט 3 פעמים בשבוע הליכות מהירות ואני גם במכון כושרר נרשמתי שבוע שעבראני עובדת על שרירים ....
כמה זמןן יקח לי לרדת את ה3 קילו האלוו ?!
מתיי אני יראה תזוזה במשקל לכיוון הירידה ?
אני בת 17 וחצי שוקלת 52 גובה 1.68* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נטלי17/12/2007גם עכשיו שאני אוכלת לפי השיטה של רזה לתמיד
אני לא מגזימה עם הקלוריות
ומקפידה מאוד על ההפרשי שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי, אין לך מושג
אהרון17/12/2007כמה בחורות היו מוכנות לשלם כל מחיר כדי להתחלף אתך. מה את רוצה מעצמך? המשקל שלך קרוב לגבול התחתון של משקל תקין לגיל שלך. את לא צריכה לרדת אבל לא אני אחליט במקומך, רצונך כבודך.
את חייבת להכנס לשגרה של אורח חיים בריא ללא דיאטות רצח אלא לאכול נורמלי על פי עקרונות התזונה הנכונה.
עבור הנתונים שלך, 1000-1200 ליום זה לא נורמלי, כפי שאת כותבת (אני מקווה שאת תועה בספירה). את צריכה 1500 קלוריות ולהגביר את הפעילות הגופנית על מנת לרזות 3 ק"ג.
הואיל שהמשקל הכולל שלך נמוך ואין לך עודף (בלשון המעטה), זה לא ילך מהר, יקח לפחות 6 שבועות.
את עלית 3 ק"ג בגלל שהיית בתת משקל ובעיקר בגלל דיאטת הרצח שהכניסה את הגוף שלך למגננה וגרמה לו לחסוך באנרגיה תוך ירידה ניכרת של קצב חילוף החומרים. תזונה נכונה ובעיקר פעילות גופנית אפקטיבית יחזירו בהדרגה את המצב לקדמותו.
עיקרון ההפרדה שאת מיישמת הינו בסדר בתנאי שתדאגי לאיזון תוך יומי. גם אני מיישם חלקית כאורח חיים. אינני אוכל ארוחה בשרית עם פחמימות אלא עם הרבה מאד ירקות. מוצרי חלב אני כן אוכל עם פחמימות ולא תמיד מקפיד על הפרדת הפירות.
אני מציע לך הליכה נמרצת בדופק 120 פעמיים ביום 45 דקות ולהמשיך בפעילות בונה שרירים בחדר הכושר.
חשוב לזכור: דיאטה לא מושכלת כפי שאת עשית - מתכון בטוח להשמנה עתידית.
אם תקפידי על המלצותי, התוצאות לא יאחרו לבוא. אשמח אם תעדכני אותי על ההתקדמות.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרוןןן אתה כל כך עוזר לייי
נטלי17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטלי
ד''ר רוני חרמון18/12/2007לדעתי אינך צריכה לרדת במשקל אבל אם תיהיה סבלנית דבקה במטרה לאורך זמן אני בטוח שגם 3 הקילו ירדו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה תוך כמה זמן
נטלי18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאהרון
נטלי23/12/2007גרגירי חומס לאיזה קבוצת מזון שייכים?
מותר לי לאכול אותם עם פחממות או חלבונים (כל אחד בנפרד לפי שיטת רזה לתמיד )
וכמה קלוריות יש בקציצת עוף שהיא קצת יותר גדולה מתמר
ובמשולש עוף בלי עור ועצמות ?
תודהה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנטלי
אהרון23/12/2007
גרגירי חומס לאיזה קבוצת מזון שייכים?
***קטניות
מותר לי לאכול אותם עם פחממות או חלבונים (כל אחד בנפרד לפי שיטת רזה לתמיד )
****עם פחמימות בלווי ירקות
וכמה קלוריות יש בקציצת עוף שהיא קצת יותר גדולה מתמר
****ללא טיגון ופירורי לחם\קמח 40
ובמשולש עוף בלי עור ועצמות ?
*****120-150 מבושל\צלוי אחרי סילוק כל השומן
בתיאבון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוכאתת רוצה למותת !
רותם04/01/2008אהרון עשיתי כל מה שאמרתםם ליי
עברו כבר 3 שבועות
אני שומרת לפי דיאטת רזה לתמיד
מפרידה בין המזונות עושה פעילות גופנית
הליכות ופילאטיס
שותהה מלא מלאא מים
ואפילו עדיין שומרת על הקלוריות
אני בקושי מגיעה ל1000
לא מספיק שלא ירדתייי אלא עליתי 4 קילווו
לאחר דיאטת הכאסח שקלתי 49-50 בשבוע וחצי הראשון שהתחלתי לשמור עליתי 2 קילו
ובמקום לרדת אותםם עליתיי עודד שתיים
היוםם בבוקר עליתי על המשקלל וחשכווו עייניייי 54 קילווו
איךךך זה ייתכןן ?!! אני אמורהה לרדתת ואני רקק עולההה
בא לי לצוםם שבועע ולא לאכולל כלוםם
ועודד היום יום שישי שאוכליםםם הכי הרבהה אוףף אני רוצה למותתת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אותה נטליי
רותם04/01/2008אחותי שינתה את השם לשלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רק בגלל דיאטת הכסאח
אהרון04/01/2008אני לא מופתע. הסברתי הרבה פעמים לכולם שדיאטה מסוג שאת עשית רחוקה מלתת פתרון אלא
היא מתכון להשמנה עתידית בעיקר כאשר עושים אותה ללא צורך. את היית על סף התת משקל והגוף שלך רק חיכה לסוף הבצורת כדי להתחיל בחגיגה. הגוף התרגל לחסוך אנרגיה והוא ממשיך באותו קצב חילוף חומרים, לכן את העודף הוא מאחסן כשומן. בזמן הדיאטה המטורפת את איבדת לא מעט ממסת השרירים שהם צרכני אנרגיה גדולים, לכן עכשיו את שורפת פחות קלוריות לתפקוד שותף.
לא אני המלצתי לך על דיאטת ההפרדה, אני אמרתי שיש הרבה ביקורת עליה והדיאטנים שעדיין דוגלים בה הם בדעת מיעוט. הסברתי שאני לא פוסל אותה בתנאי ששומרים על המיסגרת הקלורית
ועל האיזון התוך יומי. התומכים בדיאטה זו מנסים לשכנע את לקוחותיהם הפוטנציאלים שיכולים לאכול ללא הגבלה בתנאי ששומרים על הכללים. אלה חלומות באספמיה!
את עלית במשקל, אבל תהיה טעות חמורה שתגבה מחיר כבד לחזור לדיאטה המטורפת. עם פ"ג אפקטיבית ותזונה נכונה (אני מציע לרדת לפחות זמנית משיטת ההפרדה ולעבור לארוחות מאוזנות)
המשקל יתייצב ברמה שמתאימה לנתונים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)