דיאטת אטניקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת אטניקס
    מרים
    29/04/2007

1.בדיאטת אטניקס אוכלים רק חלבונים. איזה מאכלים צריך לאכול שיש בהם רק חלבונים??
    2.אני לא מבינה את התופעה הזאת "אם אוכלים בלילה משמינים" איך משמינים בלילה? מה הגוף מבדיל בין בוקר ללילה ומחליט שאכילה בלילה היא משמינה לא מבינה את התופעה צריכה הסבר!
    3. אני בת 16 שוקלת 64 גובה 1.70 ואני עושה דיאטה בכדי להוריד 4 קילו . איך אוכל להוריד את הקילוגמרים בהקדם האפשרי. אני אוכלת 4 מעדנים דיאטטים של ס% שומן 6 פרכיות אורז שכל פרכיה 25 קלוריות והרבה מים . האם זה יעזור לי לרדת במשקל תוך שבוע אם אוכל את התפריט הזה . בלי פעילות גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת אטניקס

הוספת תגובה

• דיאטת אטקינס

מוניקה קרן
    30/04/2007

1. מאכלים חלבוניים הם בשר עוף, הודו, בקר, דגים, ביצים, גבינות דלות שומן. יש לציין שזו דיאטה מאוד לא מאוזנת או בריאה, שעלולה ליצור מחסורים תזונתיים ואף לפגיעה בכליות.
    2. את צודקת, הגוף לא ממש מבדיל ולכן המשפט הזה לא נכון. מה שקובע אם משמינים או מרזים היא כמות האנרגיה שמכניסים לגוף לעומת כמה שמוציאים. מה שכן נכון שהגוף זקוק ליותר אנרגיה בשעות הפעילות והערנות. לכן לא כדאי לאכול ארוחה כבדה וללכת לישון, גם מפני שפעולת העיכול היא מאוד אינטנסיבית והגוךף משקיע בה הרבה והדבר מתנגש עם השינה, שאז הגוף אמור להיות ברגיעה.
    3. התפריט שפירטטת מכיל כ-400 קלוריות. זה אולי יעזור לך לרדת במשקל, גם אז לא 4 ק"ג בשבוע, אך תסיימי את השבוע ברעב גדול ובנוסף את עלולה לפגוע בחילוף החומרים שלך, מה שיביא לכך שברגע שתוכלי יותר המשקל יעלה. אני נגד. אם ברצונך לרזות, לאט ובטוח זו הדרך.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו