טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דר עמיאל שלום אני בחורה צעירה בת 21 כל החיים שלי אני בדיאטות בעבר ניסיתי הכל ותמיד היה מלווה לזה ספורט ניסיתי כל מיני דרכים שביטות רעב דיקור סיני כדורים וכול... עברתי גם ניתוח של שאיבת שומן היום אחרי כל זה אני לא מצליחה לישמור על מישקל תקין אני עולה מהר ויורדת מהר אין אצלי אמצע אם אני אוכלת משהו קטן אחד לדוגמה ארוחה שיש בה אורז או פחמימות מסוימות אז אני מרשה לעצמי ליטרוף ללא ערף או שאני חייה על פירות ירקות גבינות ומים אני לא מצליחה לישמור על אורך חיים תקין כיום אני מישתמשת בכדורים "רדוקטיל" אבל גם איתם אני הצלחתי להחזיק שבוע היתיאשתי ושוב עליתי בחזרה כפול. מה אני יכולה לעשות בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענבל ידוע כי דיאטה היא בסיס מצויין לעליה במשקל וכמו כן ככל שתפחת כמות המזון שאת צורכת הגוף יכנס למצב של חסכון ורק לא תצליחי לרדת במשקל.כדי לרדת במשקל ולשמור על המשקל החדש לאורך זמן את צריכה לקבל הדרכה לשנות את כל היחס לאוכל,ללמוד לאכול נכון,איך לשלב נכון מזונות שונים,מתי לאכול,מה וכמה.כמו כן את צריכה לקבל הדרכה מאיש מקצוע לגבי פעילות גופנית המתאימה לך כדי שתוכלי לשמור על המשקל התקין לאורך זמן.בכל אופן את זקוקה לאיש מקצוע שינחה אותך והבסיס הוא הטיפול לשינוי באורח החיים.הרדוקטיל לא ישנה לך את הסגנון חיים.את צריכה למצוא מרפאה המתמחה בטיפולים לשיפור הבריאות וירידה במשקל המטפלים בשיטה הכוללנית המשולבת:מעקב רפואי,הדרכה תזונתית,הדרכה לפעילות גופנית ושינוי הדרגתי באורח החיים רק בדרך הספציפית הזו תצליחי לרדת ולשמור על ההישגים שנים רבות דר' עמיאל פיגנבאום ע.ש.ר מרכזים בריאותיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים