שאלה לאהרון רזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאהרון רזון
    קטיה
    05/03/2011

לפי המידע שכתוב באתר אתה שמן לשעבר.
    ועכשיו בהווה אתה מתמחה בגוף ובהזנה נכונה (באכילה נכונה)
    אני ניסיתי לעשות כל דיאטה אפשרית שרק אפשר.אבל כלום לא עוזר לי.
    הייתי הולכת לחדר כושר 4 פעמים בשבוע במשך חצי שנה לא הורדתי אפילו קילו 1.
    וכן אכלתי בריא.אחר כך הלכתי לרופא שמתחמה בדיאטות היא נתנה לי תפריט וגם הוא לא עזר לי.אין לי מושג מה לעשות ותאמין לי שעם תראה אותי תבין שאני לא הכי רזה בעולם
    הפוך יש לי השמנת יתר.חלום שלי זה להיות בריאה ולאהוב את הגוף שלי אבל אני לא מצליחה.רק נס יעזור לי.בבקשה תמליץ לי על משהו כמישהו שהיה כמוני בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאהרון רזון

הוספת תגובה

• שאלה לאהרון רזון - תגובה

אהרון רזון
    05/03/2011

גם לי היו כשלונות ותסכולים (תנודות של 20-30 ק"ג במחזורי הרזיה - השמנה) עד שעליתי על הדרך הנכונה : פעילות גופנית יומית במינון גבוה. כל יום שעתיים שחיה בנוסף לאימוני כוח בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע ואימוני ריצה פעמיים בשבוע. אני משתתף ברוב מירוצי הערים של 10 ק"ם (תחרותי). בדרך הזאת יחד עם תזונה נכונה (לא דיאטה מצמצמת ומתסכלת ולא ספירת קלוריות) הורדתי כמעט 40 ק"ג ושומר על המשקל כבר 12 שנים.. אני מרשה לעצמי לאכול גם לפי נטיות הנשמה ולא רק "לפי הספר". הדרך הזאת איננה קלה ולא מתאימה לכל אחד, אבל אין אלטרנטיבה למי שרוצה להיות רזה למרות הנטיה הגנטית.
    אין דיאטה שהוכיחה את עצמה לטווח ארוך ולרוב התהליך מסתיים בהשמנה עם אחוז שומן גבוה יותר ומסת שרירים מדוללת. רק שינוי רדיקלי באורח החיים לכל החיים יביא את הישועה.
    הערה: אפשר לרזות (לא בקלות) ללא פעילות גופנית מסיבית אבל איאפשר לשמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו