מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..כמה שאלות,איילה19/12/2007
בוקר טוב, אני מתחילה עכשיו לוהופיעה בסדרה בטלויזיה ואני חייבת לאכול נכון ויותר בריא ממה שאני אוכלת, כיוון שאני צריכה לוהוריד לפחות 5 קילו.
האם תוכולו להכין לי תפריט מזין שאני ירד במשקל?
אשמח עם כן,
אני צמחונית, אבל חוץ מבשר אני אוכלת הכול..
תודה רבה רבה!
וכל הכבוד שאתם עוזרים ככה לאנשים.!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל, גובה, משקל, תקופת הרזיה רצויה?
אהרון19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אוכלת דגים?
אהרון19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך אהרון..
איילה19/12/2007משקל גוף: 60
גובה: 1.66 וחצי
ברצוני להגיע למשקל 55 לפחות
אני לא אוכלת דגים ( כמו כן גם טונה לא..)
תודה רבה איילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת הרזיה שואפת לכחודשיים בס"ד!
איילה19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה..כותבים להוריד ולא לוהוריד..
יסמין19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלה המשימה שלך
אהרון20/12/2007עם נתונים כמו שלך ולמרות מגבלת הצמחונות תוכלי ב"ה להשיל 5 ק"ג בחודשיים.
לבחירתך, 2 מסלולים:
מסלול 1
=====
1. שימור הערך הקלורי של התפריט היומי הנוכחי שלך תוך יישום עקרונות התזונה הנכונה:
א. צמצום דברי מתיקה
ב. המנעות ממאכלים שמנים או מטוגנים, חמאה, מרגרינה
ג. גבינות עד 5% שומן, לבן 1.5%, חלב 1%, לעיתים רחוקות גבינות שמנות בכמות קטנה אם
את מאוד אוהבת.
ד. דגנים מלאים כולל מוצריהם.
ה. שפע ירקות ופירות במגוון רחב.
ו. המנעות ממשקאות ממותקים כולל מיצי פירות (תמיד עדיף פרי טבעי)
2. כל יום 9 ק"ם הליכה נמרצת או 2 ק"ם שחיה או כל פעילות אירובית אחרת בדופק 120 במשך 90 דקות (רצוי מפוצל). תרגילי כוח לשימור מסת השרירים. (עבור השחיה זה פחות קריטי).
מסלול 2
=====
1.דיאטה מתונה 1200-1300 קלוריות:
בוקר: 3 כפות שיבולת שועל עם לבן 1.5% , ירקות
-----
ביניים: כריך לחם קל מלא עם גבינה 3% וחסה או מלפפון , פרי:
------
צהריים:
--------
סלט גדול עם מעט אבוקדו ולימון
חביתה על טפלון עם גבינה בולגרית 5%\ צלחת פסטה מקמח מלא עם גבינה בולגרית 5%
פרי
ביניים
------
חצי גביע קוטג' 3% עם אפרסמון מרוסק או תפוח מגורד בתוכו.
ערב
----
ירקות מבושלים או מרק ירקות חם עם 30 גרם גבינה צהובה 5% מגורדת בתוכו.
דייסת אורז\סולת מלאה (2 כפות סולת עם חלב 1% וממתיק מלאכותי)\ עוגת גבינה 3% דיאטתית (ללא סוכר אלא ממתיק מלאכותי)
2. הליכה נמרצת 45 דקות ביום. תרגילי כוח 30 דקות פעמיים בשבוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הלך למסלול הראישון.
איילה20/12/2007אהרון קודם כל תודה פתחת לי את הראש אפשר לומר:]
וכן דיברתי עם אימי וזה מה שנעשה פחוט או יותר עם פעילות גופנית מרובה,
נקווה שאני ארד והיה מוכנה עוד חודשים והראה כמו שאני רוצה.. 55 קילו.
בעזרת השם!
תודה רבה לך, המשך יום נעים
עזרת לי מאוד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילה, זאת הבחירה הנכונה בשבילך.
אהרון20/12/2007את צריכה להשקל פעם בשבוע (לא יותר) באותה שעה ובאותו מצב. בשבועיים , שלושה הראשונים תראי התקדמות, אחר כך ייתכן עצירה של שבוע. לא להבחל ולהמשיך. אינני יודע מה הכושר הגופני שלך, אבל אם את לא בכושר, צריך להעלות את העצימות בהדרגה. בכל מקרה צריך להגיע לדופק 120-130. הכי מומלץ , לבצע את הפעילות פעמיים ביום, לא מייד אחרי ארוחה עיקרית (לפחות שעתיים). מומלץ לאכול בננה, פרי יבש או חטיף בריאות (ללא סוכר) 15-20 דקות לפני הפעילות, גם זה במסגרת התזונה היומית.
אם קצב הירידה לא תספק אותך אפשר להגדיל את הקף הפעילות, כמובן בלי לקזז עם אוכל.
אשמח להתעדכן בהתקדמות שלך ובמידת הצורך להציע לך שנויים כולל רעיונות למאכלים צימחוניים-חלביים בריאים המותאמים לטעמך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)