תפריט ופחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט ופחמימות
    אני
    08/03/2011

שלום...
    אני בת 17 ושוקלת 58. אני מעוניינת לרדת 3 קילו...
    אני יודעת שתפריט צריך להתאים באופן אישי ובכל זאת.. אשמח לשמוע מה דעתכם באופן כללי על הפרטי ואם יש לכם הצעות או שיפורים...
    בוקר- 2 פרוסות לחם מלא+תה ללא סוכר
    12- 2 פרוסות לחם מלא+כף וחצי קוטג'
    14:00- תפוח+דנונה
    15:30- מלפפון
    16:30- 200 גרם חזה עוף+כף שמן+3 כפות קטשופ+2 לחם מלא
    19:30- חביתה+2 לחם מלא+3 כפות קוטג'
    לילה- תפוח

אני מניחה שיש יותר מדיי פחמימות בתפריט... במה אוכל להחליף אותם? אני לא כ"כ אוהבת ירקות אז אם יש לכם רעיון אחר אשמח...
    בנוסף לכך? יש משמעות לפחמימות ריקות או מורכבות?
    מהו אחוז הפחמימות שאני צריכה לצרוך כשאני רוצה לרדת במשקל?
    ושאלה אחרונה, יש BMI למבוגרים ויש לילדים... באיזה מהם אני צריכה לבדוק את הBMI שלי? כי ההבדל די משמעותי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט ופחמימות

הוספת תגובה

• תפריט ופחמימות - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    09/03/2011

בת 17 נחשבת לבוגרת. עדיף להשתמש בפחמימות מורכבות. הירידה במשקל תלויה בס"כ כל הקלוריות שאת אוכלת ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט ופחמימות 2

אני
    09/03/2011

אז אתה אומר לבדוק ב'מגיל 18 ומעלה' ולא בילדים?
    מה דעתך על התפריט?
    כמות הפחמימות שאני אוכלת ביום היא בסדר לדעתך? כמה אחוז בערך צריך להיות הפחמימות במצב דיאטה(לא קיצונית)?
    יש לי בעיה שבסוף היום אני נופלת על מלא מתוק או על עוגיות בלי שאני אהיה רעבה בכלל ואמרו לי שזה בבגלל כמות הפחמימות שאני אוכלת? יש קשר באמת? פחמימות מורכבות יפתרו את הבעיה?

תודה רבה רבה על העזרה..!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו