טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 17, 167 ושוקלת 73 קילו. אני עושה ספורט, אני מודה שלא מספיק... אבל בעיקרון בעיניין התזונה כבר אני מרגישה שניסיתי כל דרך אפשרית לרזות, אם זה שומרי מישקל, המנה המותרת, דיאטניות ודיאטנים, שיטת הפחממות וגם פשוט לאכול רזה. אבל כלום לא הולך לי ומה עוד שכשאני אוכלת אני ממש מתקשה לחשוב על דיאטה, במיוחד כשאני רעבה. אני שתדלת לפצל את הארוחות ולאכול כמה שיותר ארוחות קטנות עדי לא לצבור רעב... אני באמת מרגישה שאני יודעת הכל בתחום הזה אבל אני לא מצליחה ליסם. אני לא יודעת מה לעשות... זה גם ממש משפיע לי על המצב רוח, כבר איבדתי כמעט לגמרי את האמון העצמי שאני יכולה לעשות את זה... כל דבר אחר שאני מחליטה לעשות אני עושה... אבל בכל זאת אני אופטימית ותכף קיץ אז אני חייבת להצליח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדרך שלך אינה נכונה והחוסן הנפשי שלך מתערער. את צריכה קודם כל לרצות מאוד לרזות עד כדי כך שזה הדבר החשוב ביותר בחייך כרגע וכל החיים צריכים להסתובב סביב התוכנית שאת מציבה לעצמך צורת הדיאטה לא חשובה מה שחשוב הוא כמה משך הטיפול והאם הוא בוצע ברצף ללא כל חריגות ככול שמשך הטיפול ארוך ההצלחה גדולה יותר אני מדבר על חודשים. לאחר מכך ישנה תקופת השמירה שעליה נדבר בפעם אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התשובה שנתת נוגדת את ההיגיון הבריא ותפגע בבריאותה הנפשית של הבחורה! אתה באמת חושב שהרזיה צריכה להפוך לדבר החשוב בחייה? זה לא נשמע לך כמו סוג של אובססיה?
"את צריכה קודם כל לרצות מאוד לרזות עד כדי כך שזה הדבר החשוב ביותר בחייך"??
"כל החיים צריכים להסתובב סביב התוכנית שאת מציבה לעצמך "??
אתה עומד מאחורי מה שאתה כותב?!
שלום שמי ליאל ויש לי בעיה בתזונה נכונה. אינני מרגישה תחושת שובע כאשר אני אוכלת, ואני תמיד רוצה לאכול עוד ועוד. מה שקורה הוא שאני לא מפסיקה לאכול ולאחר מכן הולכת להקיא כיוון שאינני יכולה לשאת את כובד המשקל בגופי לאחר האכילה... מה יש לעשות בנידון? כיצד מגיעים לתחושת שובע? לא סיפרתי זאת להורי, אינני רוצה שידעו אך בכל מקרה אני אמדו רוצה להפסיק עם זה תודה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים