לא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה
    סילבר
    14/03/2011

היי, אני בת 17, 167 ושוקלת 73 קילו. אני עושה ספורט, אני מודה שלא מספיק...
    אבל בעיקרון בעיניין התזונה כבר אני מרגישה שניסיתי כל דרך אפשרית לרזות, אם זה שומרי מישקל, המנה המותרת, דיאטניות ודיאטנים, שיטת הפחממות וגם פשוט לאכול רזה. אבל כלום לא הולך לי ומה עוד שכשאני אוכלת אני ממש מתקשה לחשוב על דיאטה, במיוחד כשאני רעבה. אני שתדלת לפצל את הארוחות ולאכול כמה שיותר ארוחות קטנות עדי לא לצבור רעב... אני באמת מרגישה שאני יודעת הכל בתחום הזה אבל אני לא מצליחה ליסם.
    אני לא יודעת מה לעשות... זה גם ממש משפיע לי על המצב רוח, כבר איבדתי כמעט לגמרי את האמון העצמי שאני יכולה לעשות את זה... כל דבר אחר שאני מחליטה לעשות אני עושה... אבל בכל זאת אני אופטימית ותכף קיץ אז אני חייבת להצליח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה

הוספת תגובה

• לא מצליחה - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    15/03/2011

הדרך שלך אינה נכונה והחוסן הנפשי שלך מתערער. את צריכה קודם כל לרצות מאוד לרזות עד כדי כך שזה הדבר החשוב ביותר בחייך כרגע וכל החיים צריכים להסתובב סביב התוכנית שאת מציבה לעצמך צורת הדיאטה לא חשובה מה שחשוב הוא כמה משך הטיפול והאם הוא בוצע ברצף ללא כל חריגות ככול שמשך הטיפול ארוך ההצלחה גדולה יותר אני מדבר על חודשים. לאחר מכך ישנה תקופת השמירה שעליה נדבר בפעם אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רוני חרמון!

שילה
    15/03/2011

התשובה שנתת נוגדת את ההיגיון הבריא ותפגע בבריאותה הנפשית של הבחורה!
    אתה באמת חושב שהרזיה צריכה להפוך לדבר החשוב בחייה?
    זה לא נשמע לך כמו סוג של אובססיה?

"את צריכה קודם כל לרצות מאוד לרזות עד כדי כך שזה הדבר החשוב ביותר בחייך"??

"כל החיים צריכים להסתובב סביב התוכנית שאת מציבה לעצמך "??

אתה עומד מאחורי מה שאתה כותב?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשילה

סילבר
    20/03/2011

היי שילה :)
    גם ככה יש לי סוג של אובססיה לכל העיניין... אבל תודה שהגבת! יש לך אולי רעיון בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוץ מזה היא בת 17!

שילה
    15/03/2011

נראה לך הגיוני להגיד לנערה בת 17 שהרזיה צריכה להיות הדבר החשוב ביותר בחייה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה

ליאל
    15/03/2011

שלום שמי ליאל ויש לי בעיה בתזונה נכונה. אינני מרגישה תחושת שובע כאשר אני אוכלת, ואני תמיד רוצה לאכול עוד ועוד. מה שקורה הוא שאני לא מפסיקה לאכול ולאחר מכן הולכת להקיא כיוון שאינני יכולה לשאת את כובד המשקל בגופי לאחר האכילה...
    מה יש לעשות בנידון? כיצד מגיעים לתחושת שובע? לא סיפרתי זאת להורי, אינני רוצה שידעו אך בכל מקרה אני אמדו רוצה להפסיק עם זה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו