מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרטי דיאטה ללא ספורטאורלי20/12/2007
היי אני בת 25 וגובה 170 בששנה האחרונה עליתי במשקל נראה לי באיזה 8 קילו שנראים מאוד
עליתי ב2 מידות בבגדים
אני שוקלת כ67 קילו ורוצה להוריד 10 קילו
אני יודעת שבלי ספורט זה קצת בעיה
אבל אני עובדת מ8 בבוקר עד 9 בערב ומגעיה הביתה עיפה
תעזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבקשה קשה, פתרון בדרך הקשה.
אהרון20/12/2007אינני מכיר הרבה אנשים שהצליחו עד הסוף בהרזיה וגם שמרו לאורך זמן ללא מרכיב הפעילות הגופנית. בעיה נוספת שלך (הלוואי על כולן!) היא שאת במשקל תקין, לא בהרבה יותר מהמשקל האידאלי, וזה מקשה על ירידה מוחשית ומהירה ללא פעילות גופנית. הגוף מאוד לא אוהב ש"שודדים"
ממנו את השומן ומעדיף להפרד גם ממסת השרירים בהעדר פעילות גופנית מתאימה, דבר שמוביל להורדת קצב חילוף החומרים, מקשה על ההרזיה ומקל על השמנה עתידית.
אני מציע לך דיאטה שאמורה לתת תוצאות מוחשיות ומעודדות לקראת מעבר לתזונה נכונה ומאוזנת.
דיאטת החלבונים של ד"ר סטילמן
=====================
הדיאטה בנויה על אכילת חלבונים בלבד, ללא שומנים והיא מוגבלת לשבוע עד 10 ימים. כדאי לזכור שהשומן נחוץ לבריאות ובייחוד לעור.
הכרח לשתות לפחות 12 כוסות מים ביום.
מותר לאכול ללא הגבלה:
בשר רזה על כל סוגיו וחלקיו כולל עוף והודו (ללא העור) - מבושל או צלוי ללא שומן.
דגים על כל סוגיהם, מבושליחם או אפויים ללא שומן
ביצים בכל הצורות, ללא שומן
גבינה לבנה רזה.
ירקות: מותר חסה ומלפפון - (ללא שמן)
בדיאטה זו מתפרקים עודפי השומן לחומצות שומניות המספקות לגוף חום ואנרגיה במקום הפחמימות שאין הוא מקבל. נוצרת פסולת רבה ועומס רב על הכליות. לפיכך יש חשיבות עצומה לשתיה מרובה.
אני באופן עקרוני מתנגד לדיאטה הזאת ותמיד מעודד דיאטה מתונה, מאוזנת ומגוונת. לאור המצב אני ממליץ לך לתקופה מוגבלת כאמור, בתנאי שבריאותך תקינה. אם אינך בטוחה בכך מומלץ להוועץ ברופא שלך.
בתום הדיאטת הבזק שתוריד לך איאלו קילוגרמים צריך לעבור בהדרגה לדיאטה מאוזנת.
אם תרצי, אוכל בבוא הזמן להדריך אותך בשלב הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה ללא ספורט
אורלי21/12/2007תודה על התשובה
התפריט לא נראה לי אפשרי
אשמח לקבל תפריט לאחר השבוע הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט אחר
אהרון21/12/2007הציעו לך הכוונה של איש מקצוע וזה מה שאת מקבלת בחינם, ותוך חסכון בזמן ובהכזבות. לא כל מה שעולה כסף גם מצליח, על זה יכולים להעיד לא מעט מחברי הפורום.
אני מציע לך תפריט, בתקווה שתוכלי להתאים אותו ליום העבודה הארוך שלך ושיש לך תנאים להכנתו. למעשה חלק אפשר להכין בבית ולקחת לעבודה.
בוקר:
----
1 אשקולית, 1 פרוסת לחם קל
או: 1 ביצה, 1 פרוסת לחם
או: 1 פרוסת לחם, חצי גביע קוטג' 3%
ביניים
------
1 פרי או 1 לבן 1.5%
צהריים
------
סלט ירקות גדול בלי רוטב (רק כפית שמן או מעט אבוקדו) כמנה ראשונה
150 גר בשר רזה\עוף ללא עור\דג\קופסת טונה במיים + ירקות מבושלים
ביניים
------
1 פרי או לבן 1.5%
ערב
----
סלט ירקות גדול עם כמה קוביות גבינה בולגרית 5%
דייסת סולת מלאה(2 כפות)\שבולת שועל(3)\סובין שבולת שועל(4). עם או בל חלב 1%. אפשר להוסיף סוכרזית.
בתיאבון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורלי
ד''ר רוני חרמון21/12/2007לא חובה לעשות ספורט בכדי לרדת במשקל.
חובה לשתות 20 כוסות מים ליום וצריך לעשות דיאטה נכונה רצוי הכוונה ע"י איש מקצוע. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה ללא ספורט
אורלי22/12/2007שלום דר חרמון
כמו שבטח קראת אפילו זמן ללכת לדיאטני ת אני לי שלא נדבר על בדיקות דם שצריך לעשות לפני
אשמח לקבל קצת הכוונה ממך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)