טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לאחר שלושה לידות וכיום אני עושה תפריט של 1200 קל' ביום ורוקדת והולכת הצלחתי לרזות עד כה 13 ק"ג גובהי 170 ומשקלי כיום 70 ק"ג מה עוד עליי לרדת ? ומה עושים אם הבטן ? בלידה האחרונה עברתי ניתוח קיסרי (מה שלא היה לי בלידותיי הקודמות) והבטן נורא מוזרה אין לה שום צורה. אם אני אשים חגורת בטן היא תחזור למקומה ? או לעשות סטים של כפיפות בטן אבל כמה ? וביום ? (אני סובלת מפריצת דיסק , מותר?). אודה על תגובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, כל הכבוד לך על הירידה במשקל עד כה. לגבי ההמשך, נשמע שמה שאת עושה עובד, כך שאת יכולה להמשיך בתכנית התזונה והפעילות שלך ותמשיכי לרדת. לא כתבת כמה זמן את אחרי לידה. הדבר משפיע על צורת הבטן. בקשר לכפיפות בטן- כדאי להתיעץ עם האורטופד שלך. גם הליכה נמרצת או ריצה (גם לברר עם הרופא) יכולים לעצב ולחזק את שרירי הבטן. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על תגובתך, אני כבר 9 חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי מה שגרם לבטן להיות כפי שהייתה לפני כן היות והניתוח שיבש לי את צורתה, למרות ירידתי במשקל (בקבוצת תמיכה) עדיין יש לי אי פרופורציה בבטן, איני יודעת כבר מה לעשות, אני רק יודעת ששמעתי על חגורת בטן שאם שמים אותה אז זה עוזר ? איני יודעת בטוח לכן רושמת את ההודעה. תודה ויום טוב
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים