בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    ויטל
    29/04/2007

אני לאחר שלושה לידות וכיום אני עושה תפריט של 1200 קל' ביום ורוקדת והולכת הצלחתי לרזות עד כה 13 ק"ג גובהי 170 ומשקלי כיום 70 ק"ג מה עוד עליי לרדת ? ומה עושים אם הבטן ? בלידה האחרונה עברתי ניתוח קיסרי (מה שלא היה לי בלידותיי הקודמות) והבטן נורא מוזרה אין לה שום צורה. אם אני אשים חגורת בטן היא תחזור למקומה ? או לעשות סטים של כפיפות בטן אבל כמה ? וביום ? (אני סובלת מפריצת דיסק , מותר?). אודה על תגובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• בטן

מוניקה קרן
    30/04/2007

שלום רב,
    כל הכבוד לך על הירידה במשקל עד כה. לגבי ההמשך, נשמע שמה שאת עושה עובד, כך שאת יכולה להמשיך בתכנית התזונה והפעילות שלך ותמשיכי לרדת. לא כתבת כמה זמן את אחרי לידה. הדבר משפיע על צורת הבטן. בקשר לכפיפות בטן- כדאי להתיעץ עם האורטופד שלך. גם הליכה נמרצת או ריצה (גם לברר עם הרופא) יכולים לעצב ולחזק את שרירי הבטן.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן

ויטל
    01/05/2007

תודה על תגובתך, אני כבר 9 חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי מה שגרם לבטן להיות כפי שהייתה לפני כן היות והניתוח שיבש לי את צורתה, למרות ירידתי במשקל (בקבוצת תמיכה) עדיין יש לי אי פרופורציה בבטן, איני יודעת כבר מה לעשות, אני רק יודעת ששמעתי על חגורת בטן שאם שמים אותה אז זה עוזר ? איני יודעת בטוח לכן רושמת את ההודעה.
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן

מוניקה קרן
    01/05/2007

איני מחשיבה את עצמי למומחית בעניין הזה. תנסי אולי בפורום כושר גופני או פילאטיס.
    בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו