טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לדעת אם יש לכם מידע כלשהו על כדורי ההרזיה האלו או על סלים אקסטרים. האם זה נכון שהם 100% טבעיים על בסיס סיבים תזונתיים ? אני לא יודעת עד כמה השימוש בהם נפוץ או יעיל אבל שמעתי לא מעט סיפורים מדהימים.. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טבעי או לא טבעי, אין עוד אף כדור "שעושה את העבודה" במקומך. אחרת - בעיית ההשמנה הייתה נעלמת מהעולם לא? אם משהו הצליח להרזות עם הכדורים זה רק בזכות הדיאטה ששמר ו/או הפעילות הגופנית שהוסיף. באופן כללי - סיבים תזונתיים (יחד עם כמות נאותה של נוזלים) גורמים לתחושה של שובע, משפרים את פעולת המעיים ועשויים להפחית מרמת הסוכר בדם לאחר הארוחה סיבים נמצאים בירקות ופירות טריים, בקטניות, סובין ודגנים מלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בלעתי חודש כדור של דיאטה ועוד קבלתי אותו עם מרשם מקופת חולים ירדתי 4 קילו בפחות מחודש מ57 ל53(ואני לא שמנה במיוחד כך שזה נחשב הרבה) אבל כשהפסקתי עם הכדורים הם חזרו אבל עם עוד 2 קילו נוספים כך שלמדתי לא לגעת בדברים מהסוג הזה
כי החלטת שאת ממשיכה לאכל וצרכת יותר אוכל ובגלל זה העלת במשקל.אם היית אוכל כמות קטנה של קלוריות לא היית משמינה .הכדורים רק נתנו לך פוש כדי לרדת במשקל ואז הנה הפסקת לקחת את הכדורים ואז העלת את כל מה שהורדת עם ריביות.אני ממליצה לקחת כדורים לתקופה מסויימת ולא יותא מדי .עד שלושה חודשים ואז לשמור על תזונה בריאה ותקינה כי רק זה יכל לעזור ככה למערכת של הגוף. אני מחכה לתגובתך בנוגע למה שרשמתי. שיהיה סוף שבוע נפללר ושנתבשר רק בבשורות טובות. תדעי לך שהכל מתחיל מהראש ומשינוי החשיבה שלך.התמדה וסבלנות הם המפתח להצלחה ואז תוכללי לראות שיש באמת תוצאות.כל טוב עד כאן
אני לקחתי כדורי דיאטה עם מרשם מרופא וירדתי המון המון במשקל, בשילוב הליכות 50 דקות 4 פעמים בשבוע, ושנגמרו הכדורים אני עדיין ממשיכה בדיאטה וההליכות עבר כבר חודשיים מאז שנגמרו הכדורים, ואני ממשיכה להרזות נשאר לי 3 קילו למשקל היעד,ואני ימשיך בשמירה והליכות, ודרך אגב גם ביום שאני אוכלת יותר [יש ימים כאלה] אני עדיין מגבילה את עצמי ולא מתפרעת ואוכלת מה שבא לי ..זה יוצא שמירה באותו יום שאני אוכלת יותר. מאחלת לכן בהצלחה בדיאטה
שלקחתי כדורים במשך 3 חודשים רק מקופסא אחת, לקחתי כדור יום כן יום לא בהתחלה, ואחכ לקחתי רק מידי פעם... בקופסא אחת יש 30 כדורים חילקתי את זה ל 3 חודשים אם לא זה היה מספיק רק לחודש
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד