כדורי הרזיה סלים דרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי הרזיה סלים דרים
    טל מדואל
    20/03/2011

שלום רציתי לדעת אם יש לכם מידע כלשהו על כדורי ההרזיה האלו או על סלים אקסטרים.
    האם זה נכון שהם 100% טבעיים על בסיס סיבים תזונתיים ?
    אני לא יודעת עד כמה השימוש בהם נפוץ או יעיל אבל שמעתי לא מעט סיפורים מדהימים..
    אשמח לשמוע את עצתכם בנושא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי הרזיה סלים דרים

הוספת תגובה

• כדורי הרזיה סלים דרים - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    21/03/2011

טבעי או לא טבעי, אין עוד אף כדור "שעושה את העבודה" במקומך. אחרת - בעיית ההשמנה הייתה נעלמת מהעולם לא?
    אם משהו הצליח להרזות עם הכדורים זה רק בזכות הדיאטה ששמר ו/או הפעילות הגופנית שהוסיף.
    באופן כללי - סיבים תזונתיים (יחד עם כמות נאותה של נוזלים) גורמים לתחושה של שובע, משפרים את פעולת המעיים ועשויים להפחית מרמת הסוכר בדם לאחר הארוחה סיבים נמצאים בירקות ופירות טריים, בקטניות, סובין ודגנים מלאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה ניתן להשיג את כדורי הסלים

מאיה
    16/01/2012

שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכולה להשיג את כדורי הסלים דרים? תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף !

חן
    09/04/2011

לגבי הסלים דרים !
    מתי לשתות אותם? בבוקר לפני האוכל ? אחרי אוכל.? מה לאכול??
    אם צריך שעה קבועהה?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומנם ירדתי מכדורי דיאטה

ריקי
    09/04/2011

בלעתי חודש כדור של דיאטה ועוד קבלתי אותו עם מרשם מקופת חולים
    ירדתי 4 קילו בפחות מחודש מ57 ל53(ואני לא שמנה במיוחד כך שזה נחשב הרבה)
    אבל כשהפסקתי עם הכדורים הם חזרו אבל עם עוד 2 קילו נוספים
    כך שלמדתי לא לגעת בדברים מהסוג הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אוצה לנסות את הכדורים

מיטל
    26/11/2015

כי החלטת שאת ממשיכה לאכל וצרכת יותר אוכל ובגלל זה העלת במשקל.אם היית אוכל כמות קטנה של קלוריות לא היית משמינה .הכדורים רק נתנו לך פוש כדי לרדת במשקל ואז הנה הפסקת לקחת את הכדורים ואז העלת את כל מה שהורדת עם ריביות.אני ממליצה לקחת כדורים לתקופה מסויימת ולא יותא מדי .עד שלושה חודשים ואז לשמור על תזונה בריאה ותקינה כי רק זה יכל לעזור ככה למערכת של הגוף.
    אני מחכה לתגובתך בנוגע למה שרשמתי.
    שיהיה סוף שבוע נפללר ושנתבשר רק בבשורות טובות.
    תדעי לך שהכל מתחיל מהראש ומשינוי החשיבה שלך.התמדה וסבלנות הם המפתח להצלחה ואז תוכללי לראות שיש באמת תוצאות.כל טוב עד כאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל צודקת-

נויה
    27/11/2015

אני לקחתי כדורי דיאטה עם מרשם מרופא וירדתי המון המון במשקל, בשילוב הליכות 50 דקות 4 פעמים בשבוע, ושנגמרו הכדורים אני עדיין ממשיכה בדיאטה וההליכות עבר כבר חודשיים מאז שנגמרו הכדורים, ואני ממשיכה להרזות נשאר לי 3 קילו למשקל היעד,ואני ימשיך בשמירה והליכות, ודרך אגב גם ביום שאני אוכלת יותר [יש ימים כאלה] אני עדיין מגבילה את עצמי ולא מתפרעת ואוכלת מה שבא לי ..זה יוצא שמירה באותו יום שאני אוכלת יותר. מאחלת לכן בהצלחה בדיאטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף-

נויה
    28/11/2015

שלקחתי כדורים במשך 3 חודשים רק מקופסא אחת, לקחתי כדור יום כן יום לא בהתחלה, ואחכ לקחתי רק מידי פעם... בקופסא אחת יש 30 כדורים חילקתי את זה ל 3 חודשים אם לא זה היה מספיק רק לחודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כדורים מתקבלים עם מרשים?

סאן
    30/10/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו