אני מיואשתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מיואשתתת
    שני
    22/12/2007

כל השבוע אני עומדת יפה בדיאטה,
    מגיע סוף השבוע אני זוללת עוגיות וממתקים (בשישי שבת)
    יוצא שבשישי שבת יוצא לי לאכול 1500 קלוריות,
    זה נורא
    אני כאילו הורסת את כל השבוע ששמרתי יפה,
    אני מרגישה שאני לא יכולה לשלוט בזה
    בחודש וחצי ירדתי 2 וחצי ,3 קילו
    ואני מרגישה שנעצרתי
    אפילו עליתי
    אני לא יודעת מה לעשות כבר :(((((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מיואשתתת

הוספת תגובה

• אסור להתיאש

אהרון
    22/12/2007

תחשבי חיובי. יחסית לנתונים שלך (את לא שמנה) ולמיגבלה לגבי פ"ג, המצב לא נורא. עצם העובדה שאת מודאגת מראה שיש לך מודעות וזה תנאי הכרחי להצלחה.
    זלילת עוגות וממתקים יומיים שלמים בשבוע אינו דבר טוב וזה כבר מעבר למעידות, אליהן התייחסנו בסלחנות בעבר. מצד שני אם זה רק 1500 קלוריות (אני מאמין שזה יותר) וביתר הימים את לא סוטה מ-1200 שהקצבת לעצמך זה לא סוף העולם אבל זה גם לא מעודד.
    הכי קל לי זה להטיף לך על כוח רצון, משמעת עצמית וכו", אבל זה מיותר בגלל שאת זה את כבר יודעת. אני מציע לך, הרע במיועטו, להכניס לתפריט פעם ביום כמנה אחרונה ממתק איכותי כגון 2קוביות שוקולד מריר, עוגית מקמח מלא, חטיף מבוסס על פירות יבשים וכו". יש להמנע מעוגות קרם, קצפת, עתירות שומן. כמו כן אכלי פירות יבשים, בכמות צנועה במקום הממתקים.
    יש סיכוי שזה ימתן את הדחף הבלתי נשלט להשתוללות בסופי השבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

שני
    22/12/2007

זה לא יותר מ 1500 קלוריות,
    אני סופרת כל קלוריה
    אני עכשיו רוצה לעשות משהו אחר,
    להתאפק יום שישי..אין אני חייבת
    וביום שבת לאכול עוגיה אחת בבוקר ואחת בערב או משהו,
    והשאר כרגיל..
    ועוד משהו,
    עכשיו שחזרתי לבצפר מהשביתה אני פעילה יותר,
    לא כמו לפני זה כל היום בבית..
    לאוטובוס חזור יש לי 10 דק' כדי להספיק ואני הולכת ממש מהר..כמעט רצה חח
    זה גם יעזור קצת בגלל שאני לא עושה פ"ג נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני, זה רעיון טוב

אהרון
    22/12/2007

אם כל ה"חטא" שלך יהיו 2 עוגיות בשבת, אזי אין סיבה לדאגה. אם את זוכרת, הזהרתי אותך שתבוא
    עצירה זמנית או אפילו עליה קלה אחרי כמה שבועות. העיקר להתמיד וההצלחה מובטחת. התעודדי מזה שהנתונים שלך טובים, את גבוהה והעודף שלך קטן, אם בכלל.
    כל פעילות, אפילו הליכה מהירה של 10 דקות יכולה רק לעזור. גם החזרה לבצפר מהווה גורם חיובי וגם שורפת קצת יותר אנרגיה מהמנוחה הארוכה בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אהרון =]

שני
    22/12/2007

רק התמיכה והחיזוקים לא שוברים אותי :)
    שיהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר רוני חרמון
    23/12/2007

דיאטה צריך לעשות ברצינות לאורך כל השבוע וכול הזמן בצורה שאת עושה זאת זה בילתי אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו