עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ל.
    24/03/2011

שלום,
    אני בת 17 ורוצה להוריד במשקלי. אני שוקלת כ-74 ק"ג וגובהי 169 ס"מ.
    מאז היותי קטנה לא הייתי מרוצה ממשקלי ובגיל 13 כבר התחלתי דיאטות שונות למינהן מהאינטרנט שבעקבותן רק עליתי במשקל מבולמוסי אכילה שהיו לי אחריהן.
    כרגע אני עושה דיאטה שאני יודעת שאינה בריאה כלכך (כ-800 קלוריות 5 ימים בשבוע ו-1300 קל' יומיים בשבוע) אבל אני רוצה לרדת לפחות 15 ק"ג לאירוע ולקראת הקיץ בעוד 3 חודשים. ופוחדת לחזור לאכילה נכונה של יותר קלוריות מחשש שהגוף שלי יגיב בעלייה נוספת במשקל. כמו כן, אני לא יודעת מהי באמת אכילה נכונה עבורי וכמה קלוריות עליי לצרוך.
    מה יהיה תפריט נכון עבורי לירידה במשקל אם אני כן מבצעת ספורט 2-3 פעמים בשבוע?
    האם אני אעלה במשקל לאחר חזרה לדיאטה רגילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

אהרון רזון
    24/03/2011

במצב אליו הגעת בגלל חוסר ידע, הפתרון היעיל היחידי הוא טיפול על ידי איש מקצוע.
    הוא ילמד אותך, בין היתר, איך לחזור לאכילה בריאה תוך ירידה במשקל.
    אם תמשיכי על דעת עצמך, המצב רק יחמיר וחלום ההרזיה יתרחק.
    בכל מקרה, להרזיה משמעותית לא מספיקה פעילות גופנית 2-3 פעמים בשבוע, אלא לפחות שעה כל יום.
    ועוד משהו: אם מטרת ההרזיה היא אירוע ומראה טוב בבגד ים ולא שמירה לאורך ימים, אזי ההשמנה אחרי השגת המטרה מובטחת ( לרוב מעבר לנקודת ההתחלה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו