טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18 גובהי 1.56 ושוקלת 68 כל דיאטה שעשיתי על היום נכשלה בשל הנפילות שלי בשעןות הלימודים בבית בספר! תמיד בימים הראשונים אני עושה סלטים לבית הספר אבל אחרי שבוע אני מתיאשת אני לא כ"כ פשוטה באוכל: *אני לא אוכלת מוצרי חלב *יש לי חולשה ללחם *אני לא אוכלת כופסאות שימורים ופסטרמה
אני עושה הליכה של חצי שעה ביום האם זה מספיק? (זה הדרך מבית הספר הביתה)
אני צריכה עזרה בבנית טפריט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר: ---- 1 אשקולית, 1 פרוסת לחם קל או: 1 ביצה, 1 פרוסת לחם
ביניים ------ 1 פרי + פרוסת לחם קל מרוחה בשכבה דקה של אבוקדו
צהריים ------ סלט ירקות גדול בלי רוטב (רק כפית שמן או מעט אבוקדו) כמנה ראשונה 150 גר בשר רזה\עוף ללא עור\דג + ירקות מבושלים
ביניים ------ 1 פרי + לחמית
ערב ---- סלט ירקות גדול עם כמה קוביות חזה עוף או טופו דייסת סולת מלאה(2 כפות)\שבולת שועל(3)\סובין שבולת שועל(4). אפשר להוסיף סוכרזית. בגלל שאת מכורה ללחם אפשר להחליף את ה דייסה ב2 פרוסות לחם עם מעט ריבה ללא סוכר. בתאיבון!
פעילות גופנית: יחסית לנתונים שלך, ואם את רוצה לראות תוצאות מעודדות, מומלץ להעלות את מכסת ההליכה לשעה ביום בקצב מהיר. כמו כן מומלצת פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים. בהצלחה!
בתיאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במקום אבוקדו, חומוס עם עלי חסה\מלפפון\ פלפל אדום. למעשה ירקות חופשי. סולת היא רק אפשרות אחת. שימי לב שיש כמה אפשרויות כולל לחם שאת כל כך אוהבת. אפשרות נוספת היא אורז מלא.
כן מותר תפוח אדמה אפוי וללא רוטב. הייתי אוכל אותו עם הבשר בצהריים. לא, שניצל כולל טבעול אינו מומלץ בדיאטה. אני באופן עקרוני נגד מוצרים מתועשים או קדם מבושלים. השניצל של טבעול מלא שמן.
הליכה של חצי שעה משולה לכלום בכדי לקבל משהו צריך ללכת ברצף 5 ק"מ בשעה אחת כלומר הליכה רצופה לא מהירה במיוחד של שעה. לגבי התפריט אין בעיה את יכולה לבנות לך תפריטים שונים ומתאימים לך ובתנאי שלא יחרגו מכמות הקלוריות היומית המתאימה לך. תוסיפי לכך הרבה מים והתוצאה תגיע
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד