שאלה דחופה לד"ר חרמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לד"ר חרמון
    נטלי
    30/04/2007

שלום.
    אני בת 23 הגובה שלי 1.60 ואני שוקלת 70 אני נילחמת במישקל שלי כבר המון זמן(כשהישתחררתי מהצבא עליתי במישקל (הייתי שוקלת 65) אני בדיאטה כבר 3 שבועות הורדתי לחם עוגות ממתקים ואני עושה 4 פעמים בשבוע הליכה אני מרגישה כמובן הרבה יותר טוב אבל המישקל לא זז אולי אני עושה משהוא לא בסדר?אין לי מושג והשאלה שלי כמה אני צריכה לשקול לפי הגובה והגיל שלי ולדעתך תוך כמה זמן רואים תוצאות! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לד"ר חרמון

הוספת תגובה

• השאלה מופנית גם לד"ר קרן

נטלי
    30/04/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

מוניקה קרן
    30/04/2007

שלום מאיה,
    המשקל התקין לגובהך הוא טווח מאוד רחב שיכול לנוע בין 50 ועד ל-65 ק"ג. אם בעבר משקלך נהגת לשקול 65 ק"ג והיית מרוצה מגופך, אז לשם כדאי לחזור. אני מאוד מבינה את התסכול שלך מזה שאת מתאמצת ולא רואה תוצאות, ובהחלט סביר שאחרי 3 שבועות כבר היית צריכה לראות תוצאות כלשהן. ירידה של לפחות כמה מאות גרמים בשבוע. אני צריכה הרבה יותר פרטים עלייך כדי לשים את האצבע מה לא בסדר. אולי הגיעה השעה שתפני ליעוץ פרטני מקצועי מסודר, עם דיאטנית שתכיר אותך ואת התזונה שלך ותיתן לך המלצות מה לעשות כדי לרדת במשקל וגם איך לשמור עליו.
    בברכה
    מוניקה קרן (לא דר')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה למוניקה קרן

נטלי
    30/04/2007

בהמשך לשאלתי ותגובה לתשובתך גם שהייתי שוקלת 65 לא הייתי מרוצה מאיך שאני ניראת אבל הפעם ממש הגזמתי
    עם המישקל שלי ואני נורא מתוסכלת הפנו אותי לדיאטנית אבל הלכתי לפגישה אחת וזהו
    והפעם אני ממש רצינית ומחזיקה את עצמי חזק מפני מתוקים בצקים ושתייה מתוקה אני מאמינה שאחרי זמן כזה ארוך צריכים לראות תוצאות במישקל(אומרים לי שרזיתי בפנים ויש אנשים ששמים לב אבל המישקל אותו דבר) איך זה יכול להיות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל לשאלה

נטלי
    30/04/2007

למוניקה קרן אודה לך אם תיתני לי ייעוץ ואיך את יכולה לעזור לי ברמה האישית אודה לך מאוד מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

מוניקה קרן
    01/05/2007

דווקא בגלל שעכשיו המוטיבציה שלך גבוהה יותר, כדאי לפנות ליעוץ מקצועי. כמו שכתבתי קודם, על פניו נראה שבהחלט היו צריכים להראות שינויים במשקל אחרי 3 שבועות. לכן צריך לבדוק את העניין לעומק. את מוזמנת להכנס לאתר המרפאה ולראות האם השיטה מתאימה לך www.drlevy.co.il
    בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך

ד''ר רוני חרמון
    02/05/2007

את צריכה לשקול קצת יותר מחמישים קילוגרם. בכדי להצליח צריך לעשות את הדיאטה הרבה זמן 3 שבועות זה פרק זמן קצר.
    כמות הקלוריות שאת צריכה לאכול צריכה ליהיות פחות מהנוסחה בהבאה: משקל כפול 24 כפול 0.9 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתשובה לד"ר חרמון

נטלי
    02/05/2007

אם הית רואה אותי לא היית מאמין שאני שוקלת 70 קילו אני אמנם ניראת מלאה אבל המישקל לא תואם למראה שלי ומה זאת אומרת מעל חמישים הייתי רוצה לדעת כמה בדיוק אני צריכה להוריד וכמה לשקול ולהערכתך כמה זמן ייקח לי להוריד עשר קילו ממשקלי אם אני אוכלת מסודר ללא גנק פוד עוגות וכו'.. והליכה 4 פעמים בשבוע,יש לי מוטיבציה נורא גבוהה הפעם מבחינת משקל אני לא רואה תזוזה אבל אנשים אומרים לי שרזיתי איך זה יכול להיות?אודה לך מקרב לב זה מתסכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו