טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, קוראים לי שני ואני בת 14, ילדה מלאה אבל נראית בסדר. אני מאוד רוצה להרזות אבל זה לא הולך. יש לי מוטיבציה אבל אין לי עצות או סדר יום מסודר. יש דרך להרזות כשלא חושבים על זה? כל הזמן אומרים לשלב דיאטה וספורט אבל הסדר יום שלי עמוס ואני לא מצליחה למצוא מקום לספורט או לחשוב על ארוחות מזינות. הגובה שלי 1.58, המשקל שלי נושק ל60.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את יכולה להוריד מספר קטן של קילוגרמים אבל את בהחלט אינך שמנה ואפילו לא מלאה. את צריכה לאכול קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי מהחישוב של משקלך כפול 24 כפול 0.9 . תבני תפרית מגוון במסגרת הקלוריות הנ"ל. כמו כן את יכולה ללכת ברגל 3 פעמים בשבוע 5 ק"מ בשעה אחת ובשביל זה לא צריך ידע או מכשירים. תרבי בשתיית מים כ- 12 כוסות ליום לפחות. בשל גילך הצעיר הייתי פונה לעזרה מקצועית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד