מתחילה להתייאש..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה להתייאש..
    סנאית
    30/03/2011

שלום לכולם, אני בת 36 בגובה 168 ושוקלת...79 כאשר המשקל הנורמאלי שלי לאחר 3 לידות נע בין 68-72 .
    לאחרונה .. עם הגיל אני עולה ועולה , אין לי נטייה להשמנה אך בתקופות של חורף וחוסר מעס אני משמינה פה קילו שם קילו שמצטברים..
    המזון היום יומי שלי מרכיב את כל אבות המזון בשל הארוחות המשפחתיות , זה יכול להיות אורז עם קציצות ורוטב או עוף בתנור , בערב סלט או טוסט קטן ונשנושים כמו תפוח / תפוז /נקטרינה ולפעמים חטיפים .
    האוכל הנ"ל הוא ביום יום וכמובן שכשהתחלתי דיאטה הורדתי חטיפים ומתוקים , צמצמתי בכמות האוכל בצלחת , בלחמים ובמטוגנים .
    והחלפתי את הכל בסלטים (ללא רטבים) במרקים ובפירות ופעם ביום ארוחה חמה -קצת אורז עם תוספת או דג בתנור ברוטב ללא שמן . מאחר ואני לא ממש בכושר ..שילבתי הליכה של רבע שעה עד חצי שעה במכשיר הליכה בבית בערך 3 פעמים בשבוע ולא ראיתי ירידה במשקל ואז ..אני נשברת אין לי כוח לעלות על ההליכון , אין כוח לקצוץ סלט ...והפיתויים רבים בשל מאכלי הילדים שיש בבית.
    אני רוצה גם לציין שאני אדם מאוד פעיל בדר"כ .. למדתי וסיימתי תואר ראשון במקביל לעבודה ולגידול הילדים במשך 3 שנים לחוצות מאוד וכרגע ללא שום מסגרת וישיבה בבית אני חסרת פעילות ולכן גם העלייה החדה במשקל .. אשמח לכל עצה ריאלית תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה להתייאש..

הוספת תגובה

• מתחילה להתייאש.. - תגובה

אהרון רזון
    31/03/2011

התזונה הבסיסית שלך נראית בסדר, בהנחה שאת שמה לב על כמויות.
    תצטרכי למצוא את הכוח, הזמן והחשק להגברת הפעילות הגופנית לשעה כל יום. גם עניין הפיתויים הוא קריטי. אם תתגברי עליהם, בנוסף ליתר ההמלצות, יש סיכוי סביר לראות תוצאות מעודדות בהרזיה.
    הערה: את לא חייבת לקצוץ ירקות לסלט, אפשר לאכול סתם ירקות חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו