תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    שרית
    31/03/2011

בוקר טוב
    אני בחורה צעירה ובריאותי תקינה. טופלתי באנטיביוטיקה שגורמת לי לשלשולים קשים, לכן בזמן הטיפול התזונה שלי התבססה על אורז מלא, פריכיות אורז מלא, קצת ירקות וקצת פירות והשלשולים נעלמו. שמתי לב שאני אוכלת ככה יש לי הרגשה טובה וקלילה בבטן. רציתי לשאול האם אפשר להמשיך כך בתוספת של מנת בשר פעם בשבוע וטחינה מדי פעם ? האם יגרמו חוסרים תזונתיים ? תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול גם

שרית
    31/03/2011

מה יכול לתת את החלבון הדרוש לאחר פעילות גופנית? האם טחינה וירקות יספיקו? תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול גם - תגובה

אהרון רזון
    31/03/2011

לא יספיקו. מומלץ בשר\דג\ביצה\גבינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה - תגובה

אהרון רזון
    31/03/2011

אם זה טוב לך, המשיכי + התוספות שציינת. צריך בשר יותר מפעם בשבוע, או מאכלים חלבוניים אחרים. אם לא אוכלים מספיק חלבון כל יום, עלולים להווצר חסרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו