יש לי שאלה :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה :)
    שני
    23/12/2007

במידה שאני באמת סופרת נכון את הקלוריות היומיות שלי ,
    אני מגיעה ל 1000,
    וכאילו טוב לי עם זה ..אני לא רעבה
    כדאי לי בכל זאת לעלות ל1200 או להישאר עם ה1000 ? בהתחשב שאני לא עושה פ"ג..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה :)

הוספת תגובה

• אי אשפר לענות בלי נתונים.(גובה,משקל

יעלי
    23/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

שני
    24/12/2007

חחח אהרון מכיר אותי אני לא צריכה למסור שוב את הנתונים =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל לא פחות

אהרון
    24/12/2007

לו עשית פ"ג , עם הנתונים שלך הייתי "אוסר" פחות מ- 1200, הייתי אפילו מעלה. אני מאוד מבקש ממך להקפיד ולא להוריד מתחת ל-1000 ועדיף קצת יותר. אמנם זה מספק אותך אבל מה עם התקפי סוף השבוע? המשיכי בתפריט המאוזן, ואם אמנם את לא עוברת 1000, מותר לך, כפי שכבר אמרתי, לפנק את עצמך עם בונוס מדי פעם אבל לא להגזים, ואם כבר אזי עם דברים איכותיים. לא יקרה אסון אם פה ושם תגיעי גם ל-1300 ותקזזי מעט למחרת.. הזהרי לא לעבור את הגבול כשאת מתארחת אצל הקרובים שלך שלא כל כך יודעים מה זאת תזונה נכונה. מה שמותר להם לא תמיד מומלץ גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו