טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במידה שאני באמת סופרת נכון את הקלוריות היומיות שלי , אני מגיעה ל 1000, וכאילו טוב לי עם זה ..אני לא רעבה כדאי לי בכל זאת לעלות ל1200 או להישאר עם ה1000 ? בהתחשב שאני לא עושה פ"ג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לו עשית פ"ג , עם הנתונים שלך הייתי "אוסר" פחות מ- 1200, הייתי אפילו מעלה. אני מאוד מבקש ממך להקפיד ולא להוריד מתחת ל-1000 ועדיף קצת יותר. אמנם זה מספק אותך אבל מה עם התקפי סוף השבוע? המשיכי בתפריט המאוזן, ואם אמנם את לא עוברת 1000, מותר לך, כפי שכבר אמרתי, לפנק את עצמך עם בונוס מדי פעם אבל לא להגזים, ואם כבר אזי עם דברים איכותיים. לא יקרה אסון אם פה ושם תגיעי גם ל-1300 ותקזזי מעט למחרת.. הזהרי לא לעבור את הגבול כשאת מתארחת אצל הקרובים שלך שלא כל כך יודעים מה זאת תזונה נכונה. מה שמותר להם לא תמיד מומלץ גם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד