טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בת 29, שוקלת כרגע 60 וגובהי הינו 1.61 אני עושה דיאטה שבסה"כ במהלך היום אני אוכלת: ביצה, טונה, חומוס, טחינה, המון ירקות חיים או מבושלים, מים כמובן, מידי פעם כף גבינה ולא כל יום אבל, כ-10 פרוסות לחם מלא ל ופעם ביום פרוסה (אחת מהעשר) עם ממרח שוקולד. בשישי אני קצת משנה ואני אוכלת עוף ובשר ומבחינת אוכל (ולא שטויות) אני אוכלת יותר על מנת שיהיה לי את מה שצריך מהעוף והבשר וסתם כ בשישי הארוחות יותר עמוסות. ירדתי בנתיים כ-10 קילו בצורה זו במהלך ה-4 חודשים האחרונים ללא ספורט, אלא בעיקר הליכות של שעה לערך ביום (מטיילת עם ביתי בעגלה בהליכה יחסית מהירה) אני מעוניינת לרדת עוד כ-10 קילו, האם אתה צופה שאני אצליח בדרך \זו?
תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מספיק לאכול את המוצרים הנכונים חייבים להתאים גם את כמות הקלוריות שלהם למשקל שלך ככול שאת יורדת במשקל את צריכה להתאים גם את כמות הקלוריות היומית בהתאם או לחלופין להגדיל את הצריכה שלהם ע"י פ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על התשובה. השאלה שלי היא כזו- עד כמה להוריד? ירקות אני יכולה לאכול חופשי נכון? בכל צורה? גם מרק, מבושל (כף שמן) זה בסדר? מבחינת טחינה וחומוס אני ממש מפחיתה עם הזמן. להוריד גם מהלחם? מה אתה ממליץ? לגבי פעילות גופנית- אני לא מוצאת מתי, אני אמא עם תינוקת ולומדת לתואר ואין לי שניה זמן במהלך היום. אני מורידה ומעלה את העגלה ואת הבת שלי פעמיים ביום שלוש קומות במדרגות והולכת כשעה. בשביל להמשיך להרזות להוריד מכמות האוכל? יש סדר יום של אכילה שאתה ממליץ? תודה
בעיקרון את כל המרכיבים שכתבת אני אוכלת גם בתפריט שלי אבל בגרסא הבריאה שלהם. למשל: טונה במים ולא בשמן, מוצרי חלב עד 3%, לחם מלא וכו'... ואפשר להוריד ככה יפה במשקל (במיוחד אם משלבים עם זה ספורט)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים