טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום :), אני כרגע רוצה להוריד במשקל, המטרה העיקרית שלי. התפריט שלי זה ככה. בבוקר אני שותה קפה שחור עם כפית סוכר , פרוסה אחת של לחם בדרך כלל עם בולגרית אין לי מושג כמה אחוז או דברים כאלה כי זה אבא שלי קונה... אחרי 3 שעות ככה תפוח אחד. צהריים חצי קופסא של טונה, קופסא שלמה זה 212 קלוריות ככה אחרי סינון אני אוכל חצי מיזה עם עגבנייה שלמה ומלפפון אחד ופרוסת לחם אחת.. בערב אני אוכל את החצי השני של הטונה כמו בצהריים. עכשיו בעיקרון זה משביע אותי לכל היום. השאלה האמיתית האם זה יפגע בבריאות שלי? וכמה קלורויות יוצא לי לאכול ביום? והשבוע אני בדרך לקנות אליפטיקל ( קרוס טריינר ). האם זה באמת שווה את ההשקעה? האם זה עדיף מריצות על מנת להוריד משקל בדרך יותר יעילה ומהירה? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט אמור להרזות אותך. הוא מכיל כ-900 קק"ל (מעט מדי). בהעדר נתונים אי אפשר להעריך את קצב ההרזיה. לא מומלץ כל יום טונה, כדאי לגוון. כמו כן הוסף 2-3 פירות ועוד מנה חלבית. אין הבדל בין אליפטיקל לריצה, חשוב זה אורך האימון ועצימותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד