בדיאטה-עם ירידה איטית במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיאטה-עם ירידה איטית במשקל
    תמירה
    03/04/2011

שלום!
    אני בת 45,מזה חודש נוטלת 25 מק"ג אלטרוקסין.לפני שבועיים התחלתי דיאטה במשקל התחלתי של 82.5 ק'ג.עיקרון הדיאטה להלעלות חילוף חומרים לאכול כל 3 שעות.שבוע ראשון היה תפריט ניקוי שכלל מרק מסויים[כרוב בצל עגבניות].
    4 פתית,2 פירות,2 יוגורט 0%,חזה עוף/פרגית/דג-פעם ביום.ללא הגבלה ירקות,גבינה עד 5%.בתום שבוע זה ירדתי בסהכ 1.5 ק'ג[הייתי לפני מחזור]הייתי בטוחה שאני מורידה 4-5 קג,כיוון שכל היום הטלתי שתן[ממרק האשלגן].בשבוע שני-אכלתי כל יום עד השעה 12 שני פרי ויוגורט 0%. בצהריים-2 פרוסות לחם מלא קל,סלט ירקות,חצי גביע גבינת קוטג',או ביצה קשה/1/4 גבינה קשה//1/2 אבוקדו. ביניים-2 פתית 1 כפית דבש+2 אגוזים+2 שקדים.בערב-חזה עוף/דג סול/סלמון/טונה,סלט ירקות+כף שמן,ירקות מבושלים,או פשטידת ירקות בצל פטריות 4 ביצים גביע גבינה-2 חתיכות סלט ירקות+2 כפות טחינה.
    בתום שבוע זה ירדתי 1.3 ק'ג.

לציין!! הקפדה מוחלטת על כל תנאי הדיאטה כולל בקרה טוטאלית על כל מה שנכנס לפה כל 3 שעות.
    ללא פעילות גופנית מכוונת ,אך פעילה ביותר בעבודה.

השאלה-מדוע ירידה כל כך מועטה במשקל על אף כל ההקפדה????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיאטה-עם ירידה איטית במשקל - תגובה

אהרון רזון
    04/04/2011

למרות שחסר נתון הגובה, הקצב נראה לי סביר בינתיים. ללא פעילות גופנית משמעותית, ייתכן שהירדה תופסק בקרוב, בייחוד אם יש לך הסטוריה של דיאטות.
    התזונה שלך ראויה, אך כאמור, פעילות גופנית סדירה הכרחית להשגת המטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו