טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בת 45,מזה חודש נוטלת 25 מק"ג אלטרוקסין.לפני שבועיים התחלתי דיאטה במשקל התחלתי של 82.5 ק'ג.עיקרון הדיאטה להלעלות חילוף חומרים לאכול כל 3 שעות.שבוע ראשון היה תפריט ניקוי שכלל מרק מסויים[כרוב בצל עגבניות]. 4 פתית,2 פירות,2 יוגורט 0%,חזה עוף/פרגית/דג-פעם ביום.ללא הגבלה ירקות,גבינה עד 5%.בתום שבוע זה ירדתי בסהכ 1.5 ק'ג[הייתי לפני מחזור]הייתי בטוחה שאני מורידה 4-5 קג,כיוון שכל היום הטלתי שתן[ממרק האשלגן].בשבוע שני-אכלתי כל יום עד השעה 12 שני פרי ויוגורט 0%. בצהריים-2 פרוסות לחם מלא קל,סלט ירקות,חצי גביע גבינת קוטג',או ביצה קשה/1/4 גבינה קשה//1/2 אבוקדו. ביניים-2 פתית 1 כפית דבש+2 אגוזים+2 שקדים.בערב-חזה עוף/דג סול/סלמון/טונה,סלט ירקות+כף שמן,ירקות מבושלים,או פשטידת ירקות בצל פטריות 4 ביצים גביע גבינה-2 חתיכות סלט ירקות+2 כפות טחינה. בתום שבוע זה ירדתי 1.3 ק'ג.
לציין!! הקפדה מוחלטת על כל תנאי הדיאטה כולל בקרה טוטאלית על כל מה שנכנס לפה כל 3 שעות. ללא פעילות גופנית מכוונת ,אך פעילה ביותר בעבודה.
השאלה-מדוע ירידה כל כך מועטה במשקל על אף כל ההקפדה????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למרות שחסר נתון הגובה, הקצב נראה לי סביר בינתיים. ללא פעילות גופנית משמעותית, ייתכן שהירדה תופסק בקרוב, בייחוד אם יש לך הסטוריה של דיאטות. התזונה שלך ראויה, אך כאמור, פעילות גופנית סדירה הכרחית להשגת המטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד