ירידה בריאה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בריאה במשקל
    שאלות
    05/04/2011

שלום, אני בת 23, גובה 1.64 ומשקלי כעת 65. אני מעוניינת לרדת במשקל באופן מאוזן ובריא, לפחות 6 קילו במשך 3 חודשים. אני עובדת בעבודה משרדית בישיבה.
    ספורט: פעמיים בשבוע אני הולכת לזומבה של שעה, פעם נוספת בשבוע עושה הליכה במהירות 7 קמ"ש במשך 40 דקות ועוד שלוש פעמים בשבוע עושה הליכה קלה ת של 45 דקות כל אחת.
    אוכל: אני אוכלת כ-1400 קלוריות בממוצע, תפריט בריא יחסית (שמכיל פירות, דגנים מלאים, בלי הרבה מטוגן וכד').
    שאלותיי הן:
    1. ספורט : האם הספורט שאני עושה מתאים להשגת המטרה שלי? האם עדיף לרוץ במקום לעשות הליכה? האם עדיף להחליט את אחד האימונים האירוביים באימון אנ-אירובי?
    2. האם אני צריכה לאכול פחות קלוריות ביום כדי להשיג את המטרה - 6 קילו ב-3 חודשים?
    3. האם אפשר בבקשה לתת לי טיפים נוספים להצלחה בירידה במשקל?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בריאה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה בריאה במשקל - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/04/2011

שלום,

מה שאת מספרת נשמע בסדר גמור. שלוש פעמים בשבוע פעילות אירובית נשמע מצוין. גם הליכה מהירה זה בסדר. אם את רוצה להשקיע, הייתי מוסיף פעמים בשבוע אימון כוח של 45 דקות. חוץ מזה אין לי הערות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו