שאלה בנוגע לדיאטה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לדיאטה בהריון
    יעל
    06/04/2011

שלום רב!
    רציתי בבקשה להתייעץ
    הריון קודם (לפני שנתיים וחצי) היה קצת קשה הייתי במשקול עודף (מאוד) עם רעלת הריון (לחץ דם גבוה) וסכרת הריונית מאוזנת עם דיאטה...
    ניסיתי להוריד במשקל ואחרי 15 ק"ג שירדו חזרתי לנקודת מוצא לצערי...
    כרגע שוב בהריון ממש בהתחלה... אני רוצה לדעת איך אני יכולה לשמור כרגע מבחינת תפריט דיאטה או פעילות כלשהי בשביל לנסות למנוע מהמחלות המפורטות לעיל לחזור בהריון הנוכחי...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לדיאטה בהריון

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לדיאטה בהריון - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    08/04/2011

טרימסטר ראשון של הריון דיאטה רגילה עם דגש על ויטמינים ותוספי מזון אפשר לרדת במשקל . טרימסטר שני לעלות קילו בחודש כלומר 3 קילו וטרימסטר שלישי לעלות 6 קילו סה"כ בהריון כעשרה קילו זו התוכנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעיון נחמד מאוד...

יעל
    08/04/2011

השאלה איך עושים את זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לדיאטה בהריון - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    08/04/2011

יעל שלום,

חשוב מאוד שלא תעברי את התקופה הזאת לבד, אלא במעקב של דיאטן קליני שמתעסק בסוכרת הריונית. לא הבנתי מה זה אומר שאחרי ירידה של 15 קג' חזרת לנקודת המוצע "לצערך". זה אומר שנשארת עם מחלת סוכרת גם לאחר ההריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

יעל
    08/04/2011

תודה על התגובות..
    לא אחרי ההריון עברה סכרת הריונית. הכוונה שלי שאחרי הלידה ניסיתי לעשות דיאטה וירדתי 15 ק"ג שלצערי חזרו חזרה וכרגע אני שוב מתחילה הריון בעודף משקל...
    מה עושים?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו