טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! רציתי בבקשה להתייעץ הריון קודם (לפני שנתיים וחצי) היה קצת קשה הייתי במשקול עודף (מאוד) עם רעלת הריון (לחץ דם גבוה) וסכרת הריונית מאוזנת עם דיאטה... ניסיתי להוריד במשקל ואחרי 15 ק"ג שירדו חזרתי לנקודת מוצא לצערי... כרגע שוב בהריון ממש בהתחלה... אני רוצה לדעת איך אני יכולה לשמור כרגע מבחינת תפריט דיאטה או פעילות כלשהי בשביל לנסות למנוע מהמחלות המפורטות לעיל לחזור בהריון הנוכחי... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טרימסטר ראשון של הריון דיאטה רגילה עם דגש על ויטמינים ותוספי מזון אפשר לרדת במשקל . טרימסטר שני לעלות קילו בחודש כלומר 3 קילו וטרימסטר שלישי לעלות 6 קילו סה"כ בהריון כעשרה קילו זו התוכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב מאוד שלא תעברי את התקופה הזאת לבד, אלא במעקב של דיאטן קליני שמתעסק בסוכרת הריונית. לא הבנתי מה זה אומר שאחרי ירידה של 15 קג' חזרת לנקודת המוצע "לצערך". זה אומר שנשארת עם מחלת סוכרת גם לאחר ההריון?
תודה על התגובות.. לא אחרי ההריון עברה סכרת הריונית. הכוונה שלי שאחרי הלידה ניסיתי לעשות דיאטה וירדתי 15 ק"ג שלצערי חזרו חזרה וכרגע אני שוב מתחילה הריון בעודף משקל... מה עושים?!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים