טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18. גובה-1.63 משקל-54 אני יודעת שזה משקל מצוין אבל בכל זאת אני רוצה קצת לחטב את הגוף בחודשיים האחרונים אני עושה ספורט, לפחות שעה ביום בסטודיו, פעילויות כמו זומבה, פילאטיס, עיצוב... ובנוסף מקפידה יותר על תזונה נכונה, סופרת קלוריות ולא אוכלת יותר מ1500 קלוריות ליום ובכל זאת לא הרזתי בכלל מה הסיפור????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורח החיים שלך (תזנה + פ"ג) ראוי בהחלט. את התייצבת במשקל הנוכחי בגלל שזה מה שמתאים לגוף שלך. נסיון להרזיה ללא צורך, מסתיים לעיתים בהפרת האיזון הגופני והנפשי, השמנה ו\או הפרעות אכילה. הנאמר הינו נכון בהנחה שתשיגי את מטרתך על ידי הפחתה קיצונית של התפריט. אם עדיין לא שכנעתי אותך ונראה לך שאם תרזי , תרגישי טוב יותר גופנית, אסטתית, ונפשית וגם תוכלי לשמור, אזי הכי טוב ובריא לעשות את זה על ידי הגברת הפעילות האירובית. ממה שאת ציינת, רק זומבה שורפת אנרגיה במידה משמעותית, בהנחה שהפעילות היא של שעה נטו. יתר הפעילויות חשובות מאוד, אך תרומתן היא בעיקר לחיזוק שרירים, גמישות ושיווי משקל, אם כי החלק האירובי של העיצוב שורף גם שומן. בתור פעילות אירובית אני מציע לך להוסיף הליכה נמרצת עם קטעי ריצה ושחיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים