ספורט ותזונה ולא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט ותזונה ולא יורדת במשקל
    שירה
    07/04/2011

אני בת 18. גובה-1.63 משקל-54
    אני יודעת שזה משקל מצוין אבל בכל זאת אני רוצה קצת לחטב את הגוף
    בחודשיים האחרונים אני עושה ספורט, לפחות שעה ביום בסטודיו, פעילויות כמו זומבה, פילאטיס, עיצוב...
    ובנוסף מקפידה יותר על תזונה נכונה, סופרת קלוריות ולא אוכלת יותר מ1500 קלוריות ליום
    ובכל זאת לא הרזתי בכלל
    מה הסיפור????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסתפקי במה שיש, וזה מעולה!

אהרון רזון
    08/04/2011

אורח החיים שלך (תזנה + פ"ג) ראוי בהחלט. את התייצבת במשקל הנוכחי בגלל שזה מה שמתאים לגוף שלך. נסיון להרזיה ללא צורך, מסתיים לעיתים בהפרת האיזון הגופני והנפשי, השמנה ו\או הפרעות אכילה. הנאמר הינו נכון בהנחה שתשיגי את מטרתך על ידי
    הפחתה קיצונית של התפריט.
    אם עדיין לא שכנעתי אותך ונראה לך שאם תרזי , תרגישי טוב יותר גופנית, אסטתית, ונפשית וגם תוכלי לשמור, אזי הכי טוב ובריא לעשות את זה על ידי הגברת הפעילות האירובית. ממה שאת ציינת, רק זומבה שורפת אנרגיה במידה משמעותית, בהנחה
    שהפעילות היא של שעה נטו. יתר הפעילויות חשובות מאוד, אך תרומתן היא בעיקר לחיזוק שרירים, גמישות ושיווי משקל, אם כי החלק האירובי של העיצוב שורף גם שומן.
    בתור פעילות אירובית אני מציע לך להוסיף הליכה נמרצת עם קטעי ריצה ושחיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה

שירה
    08/04/2011

הבנתי שאחרי הספורט יש לאכול חלבונים, בדר"כ אני אוכלת ביצים
    כמה ביצים מותר לאכול ביום?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רק חלבון, גם פחמימות.

אהרון רזון
    08/04/2011

ביצה אחת ביום. מומלץ. לגוון את המאכלים החלבוניים אחרי הפעילות כגון גבינה, דג, בשר וכו".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוףסוף פורום רציני

שירה
    09/04/2011

תודה רבה על התשובות המהירות
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו