מה המשקל האידיאלי עבורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה המשקל האידיאלי עבורי
    אורנה
    09/04/2011

היי! אני במאמצי דיאטה של החודשים האחרונים...אוכלת בריא ועושה קצת ספורט. התוצאות טובות, הבגדים רופפים... וכבר מקבלים הרבה פידבקים מכולם, מרגישה נפלא!

אני 1.58, נכון להיום בשמונה בבוקר אני שוקלת 59.6, סוגרת ירידה של 6 קילו. אני לא יודעת מה המבנה גוף שלי...אם לפי מה ששמעתי זה קשור לגודל הכפות ידיים והרגליים אז הוא קטן - הכפות ידיים שלי זעירות...וגם המידת נעליים 36

השלב הבא שלי הוא לרדת למשקל 55, ואחכ ל52
    האם זה הגיוני ונכון? כיצד אוכל לדעת מה המשקל הטוב עבורי? ברור שזה תלוי בהרגשה ואיך אני אוהבת להיראות כשאני מסתכלת במראה...אבל שמעתי פעם שצריך פער של 10 קג בין הגובה למשקל. האם זה עדיין תקף? האם עליי להגיע למשקל 48?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה המשקל האידיאלי עבורי

הוספת תגובה

• מה המשקל האידיאלי עבורי - תגובה

אהרון רזון
    09/04/2011

משקל אידאלי הוא עניין יחסי. תלוי בעיקר במבנה והרכב הגוף: אחוז בשומן, צפיפות העצם (משקל כולל של השלד), איכות העור, נתונים בריאותיים. 10 ק"ג מתחת למספר הס"מ מעל מטר זה "כלל אצבע" עבור גבוהים. בלי לראות ולבדוק אותך הייתי אומר:
    50-52 ק"ג. אגב, תלוי גם בגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו