דיאטות כסאח-תקראו את זה, זה בשבילכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטות כסאח-תקראו את זה, זה בשבילכם
    אנט
    13/04/2011

שלום, אין לי שום שאלה לשאול או שום ידע רפואי שהוא, רק רציתי לשתף אנשים פה שמעוניינים בדיאטה ובוחרים בדרך 'המהירה'.
    רציתי לשתף אתכם בדיאטה שעשיתי, מאוד קיצונית אשר הניבה תוצאות - בהתחלה חיוביות אך שליליות לטווח הארוך.
    דיאטת אתקינס- עשיתי את הדיאטה שלושה חודשים (כאשר מותר עד שבועיים) בהם לא אכלתי שום פחמימה מסוג שהיא וארוחות קטנות. ירדתי כ-20 קילו תוך משהו כמו 4-5 חודשים (זאת כמובן לאחר שאחרי תקופה מסויימת, הגוף מתרגל לכמות האוכל שאתה מספק לו ואז אתה מתחיל לרדת פחות... ושם הגעתי למצב שאכלתי 2-3 פירות ביום כדי להמשיך לרזות) .
    הייתי מאושרת. מעולם לא הייתי ממש שמנה, אך בהחלט הייתי מלאה.. והייתי מאושרת, סוף סוף בחורה רזה שלובשת מידה 38 ולא 46, סוף סוף בחורה 'ראויה'...
    היום, כמעט שנתיים אחרי... התגלה לי חיידק ההליקובקטר (לאחר מחקרים ארוכים שעשיתי, הבנתי שחיידק ההליקובקטר לרוב מתחיל להיות פעיל כאשר המערכת החיסונית שלנו חלשה... כמובן שזה קורה כתוצאה מהרבה דברים- ביניהם גם תזונה לקויה), תמיד הייתי בחורה מאוד מאוד (מאוד!) בריאה (טפו טפו טפו)... לפני כבערך 7 חודשים התחילו לי כאבים בבטן העליונה, בחילות, צרבות חזקות.... לאחר בדיקת נשיפה גילינו שזהו החיידק אך אחרי שנטלתי טיפול נגד החיידק הכאבים המשיכו ואף החמירו... לאחר בדיקת גסטרוסקופיה התגלו לי 2 כיבים בקיבה ודלקת בתריסריון... היום אני מרגישה מעט יותר טוב אחרי סדרת כדורים שבלעדיה הייתי סובלת במשך כל היום מצרבות ובחילות (למרות שאני עדיין סובלת מזה) אבל עליי לאכול מדי 2-3 שעות אם לא יש לי כאבי בטן מאוד חזקים שיכולים להוביל להתקפים לא נעימים של בחילות, הקאות וכדו'... בדר"כ אצל בן אדם הבטן היא לא כל כך מורגשת (אלא אם כן יש כאב בטן מאכילת מזון מקולקל וכו'), אצלי הבטן מורגשת 24 שעות ביממה מזכירה לי את הפצע המגעיל הזה שקיים לי שם... תאמינו לי..... אל תיכנסו לדברים האלה... מה גם שבסופו של דבר תעלו את הכל (היום לא רק שאני עם אולקוס אני גם עליתי 6 קילו מהמשקל חזרה)... תחסכו מעצמכם את הדברים האלו ואל תגידו 'לי זה לא יקרה'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף

אנט
    13/04/2011

ד"א, יש לציין שמצבים כאלה גם עלולים להכניס לדיכאון וכרגע אני בשלבי התאוששות מחודשיים מאוד מאוד קשים שעברתי עקב המצב הזה (בעיקר מבחינה נפשית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו