תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    שיר
    17/04/2011

שלום אני בת 14 וחצי אני שוקלת 46 וקצת ואני בערך מטר שישים.
    ואני לא יודעת מה אני צריכה לאכול בישביל שיהיה לי אורח חיים בריא.
    ביום יום אני אוכלת סתם שטויות, ואני רוצה להקפיד על תזונה נכונה, אפשר בבקשה לדעת מה אני חייבת לאכול כל יום בישביל לישמור על אורח חיים בריא?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• קלוריות

שיר
    17/04/2011

וכמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום? אני אוכלת בערך 1000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות - תגובה

אהרון רזון
    17/04/2011

את לא צריכה להתעסק עם ספירת קלוריות אלא לאכול בריא ולבצע פעילות גופנית, רצוי כל יום. בכל מקרה 1000 קק"ל זה מעט מדי לנערה מתבגרת ובכלל לאדם בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה - תגובה

אהרון רזון
    17/04/2011

משקלך תקין עבור הגיל והגובה שלך. אורח חיים בריא הוא שילוב הכרחי בין תזונה נכונה ופעילות גופנית סדירה.
    עליך לאכול 4-6 פעמים ביום, מתוכן 3 ארוחות עיקריות. התפריט שלך צריך להיות מורכב מהרבה ירקות מגוונים, פירות, דגים, בשר ומוצרי חלב רזים,ביצים, לחם ודגנים אחרים מלאים, קטניות, שמן זית, אבוקדו, מעט אגוזים ושקדים. יש להמנע או להגביל אכילת אוכל מטוגן, בשר שמן, חמאה, מרגרינה, גבינות שמנות, משקאות ממותקים (לשתות רק מים וסודה), דברי מתיקה, דברי מאפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל תקין???

מרים
    18/04/2011

BMI=18 זה לא משקל תקין ובטח שלא לנערה בת 14...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו